Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Фиат Seicento Sporting

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Продавам Фиат Seicento Sporting

    Марка ФиатМодел Сейченто СпортингДвигател 1100куб 8 клапанаПърва рег 1998км 113000Цвят черен металикЕкстри- Мек покрив, ляти джанти, ел стъкла,теглич до 390кг, зимни гуми със метални джанти,сервизна книжка, 3бр ключове със код кард,Сменени са масло, филтри, свещи, съединител комплект.Колата е внос на ход от Швейцария.Има валиден преглед за tам до края на 2010та.Взех я за жена ми но тя не я одобри.3а това се налага да я продам.Иска си туинго и това е!Колата е нов внос и цената и е 3500лвтел 0885737879 Даниел [/url]

    #2
    Up!

    Коментар


      #3
      Имам един въпрос към всички - каква е причината ФИАТ Сейченто да струва повече от коли по-висок клас на същите години? Не се заяждам с автора на тази обява, но преглеждайки другите актуални обяви, просто не можеше да не ми направи впечатление. За същите пари - Bravo GT, Honda Accord Coupe!!! Преди време пак имаше една обява за Сейченто, със спираща дъха цена, явно не е случайно. Факт е, че ново струва доста по-малко от Браво и Пунто, а едва ли е по-нечупливо, че да държи такава цена. Не че не е симпатично, но какво му е толкова специалното на това пусто Сейченто?
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

      Коментар


        #4
        Ми не знам що е така. Ще видиш и на вън ,че малките стари коли са по скъпи от старите големи такива. Мисля ,че са по- евтини за подръжка, по- лесни за паркиране, по- малко харчат, имат по- малък данък, по- ниска гражданска. А това на последък си е бонус. От опит ти казвам че старо А8 със всички шукарии и 4.2 мотор е в пъти по-евтино от А3 същата година. Но това се е лично мое мнение.

        Коментар

        Working...
        X