Марка ФиатМодел Сейченто СпортингДвигател 1100куб 8 клапанаПърва рег 1998км 113000Цвят черен металикЕкстри- Мек покрив, ляти джанти, ел стъкла,теглич до 390кг, зимни гуми със метални джанти,сервизна книжка, 3бр ключове със код кард,Сменени са масло, филтри, свещи, съединител комплект.Колата е внос на ход от Швейцария.Има валиден преглед за tам до края на 2010та.Взех я за жена ми но тя не я одобри.3а това се налага да я продам.Иска си туинго и това е!Колата е нов внос и цената и е 3500лвтел 0885737879 Даниел [/url]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Фиат Seicento Sporting
Collapse
X
-
Имам един въпрос към всички - каква е причината ФИАТ Сейченто да струва повече от коли по-висок клас на същите години? Не се заяждам с автора на тази обява, но преглеждайки другите актуални обяви, просто не можеше да не ми направи впечатление. За същите пари - Bravo GT, Honda Accord Coupe!!! Преди време пак имаше една обява за Сейченто, със спираща дъха цена, явно не е случайно. Факт е, че ново струва доста по-малко от Браво и Пунто, а едва ли е по-нечупливо, че да държи такава цена. Не че не е симпатично, но какво му е толкова специалното на това пусто Сейченто?
Коментар
-
Ми не знам що е така. Ще видиш и на вън ,че малките стари коли са по скъпи от старите големи такива. Мисля ,че са по- евтини за подръжка, по- лесни за паркиране, по- малко харчат, имат по- малък данък, по- ниска гражданска. А това на последък си е бонус. От опит ти казвам че старо А8 със всички шукарии и 4.2 мотор е в пъти по-евтино от А3 същата година. Но това се е лично мое мнение.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар