Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пежо 306 1998 1.9турбоД - бартер за Темпра

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пежо 306 1998 1.9турбоД - бартер за Темпра

Марка:ПежoМодел:306Двигател:1.9тдДата на производство:Юни 1998Пробег:232682кмЦвят:БялЕкстри:АБС ,2 въздушни възглавници,автоматичен климатик , сензор за дъжд , 2ел.стъкла и ел.огледала + подгрев , регулиране на седалката и волана по височина , плюшен салон, лети джанти, управление на аудиото от волана, делима задна седалкаЗа контакти: 0883 511 561 БлагоевградДруги:Регистрирано на 24.9.2009г , внос от Италия . Километрите за мен са реални , взел съм си я аз и не мисля че там в моргите превъртат километражите.Направени са обичайните неща както при всяка нова кола , смяна всички консумативи (прилагам и документ от сервиза), нови накладки , нов антифризДотук съм навъртял около 11000км.По-ходовата част има сменени сменени тампони на насочите , шарнири на предния мост и предни накладки , отзад са сменени спирачните цилиндри и маркучи , всичко преди 8000км , 2бр пластмасови биалетки на моог сменени на 1000km max.В купето е пушено от предния собственик , има следи на 2-3 места но не е фрапиращо,Забележки:климатика не работи (липсва една тръбичка дълга около 10см от дехидратора . По външният вид забележки има. Натиснат е калника точно под задния десен стоп , има драскотини, одрана е на заден десен калник както други забележки които предполагам се виждат от снимките!Преглед и застраховка до 22 Октомври 20123300лвЦената която съм обявил е за пари в брой! Надявам се да ви се струва разумна .Снимки: http://lametobg.snimka.bg/automobiles/306.446803

3200

Коментар

up

Коментар

3000

Коментар

Кара ми се Темпра 2.0 седан. Помагайте

Коментар

2500

Коментар

продава ли се още?
              Fiat Bravo 1997