Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат пунто 1,6 '94 година 1800лв / бартер

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат пунто 1,6 '94 година 1800лв / бартер

Марка: Fiat Модел: Punto Двигател: 1,6 Цена: 1800 лв. Тип двигател: Бензинов Мощност (к.с.): 90 к.с. Скоростна кутия: Ръчна Категория: Хечбек Пробег: 205000 км Дата на производство: октомври 1994 г. Цвят: Бял Особености: 4(5) ВратиАлармаБартерГазова уредба - продава се отделноЕл. СтъклаКлиматикЛети джантиСерво управлениеСтерео уредбаХалогенни фаровеЦентр. заключване Допълнителна информация: Сменени ролки, ремъци, масло и филтри , нов съединител Valeo, основен ремонт на окачването преди 5000км. Летните гуми са на един сезон. Допълнително монтирана задна щора и масивни тонколони. Плюшен салон. Дребни външни забележки.Разход на газ 7.5-8.5 извънградско; 11-16 градско (София), зависи от квартала, сезона, маршрут и т.н Бензин не съм засичал (не съм и карал много) - може би с половин - един литър надолу. Гражданска отговорност и технически преглед до юли 2010, винетка до края на годината. Възможен бартер за по-скъпа кола с доплащане. Очаквам предложения !Допълнително предлагам:- лети джанти (с поожулени бордове от тротоари) със БОНУС зимни гуми - 150лв. - италиански газов инжекцион stefanelli - 500 лв. - MP3 Sony Explode на 1-на година - не усеща дупките - подарък.- аптечка, триъгълник и пожарогасител - заверен заверен със стикер - подаръктел.: 0887 687 523 - Никола Станчевe-mail: stanchev_nikola@abv.bghttp://firehar...hart.snimka.bg/automobiles/punto.446634.16094520

up

Коментар

Колега, а чист бартер приемаш ли? Сеат Толедо 1.8 m.i. 90к.с. с газ.
      сега кара ВЕЛОСИПЕД
      EX FIAT Marea 1.8 16V ELX 1999
      EX FIAT Tipo 1.6 ie
      EX FIAT Uno 1.0

Коментар

От къде си?Колата в момента има обикновенна газ,а отделно продаваш ГИ,или не съм разбрал правилно ?
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

robin1 написа:
          Колега, а чист бартер приемаш ли? Сеат Толедо 1.8 m.i. 90к.с. с газ.
          Трябва да се види колата естествено. Като размер толедо ме устройва."От къде си?Колата в момента има обикновенна газ,а отделно продаваш ГИ,или не съм разбрал правилно ?"Живея в София -кв. Дружба. Обявената цена е без газовия инжекцион. В момента е монтиран и си работи перфектно. Понеже смятам следващата ми кола да е отново бензинова обявявам отделна цена за него и евентуално ще го сваля и запазя ако се наложи. Надявам се да съм станал ясен.

Коментар

Предлагам бартер за това, доплащането може да се договаря на място!!!http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=560564#560564

Коментар

Коментар

Колицата е продадена. Да е честита на новия собственик и успешно и безаварийно каране.

Коментар

Working...
                X