Здравейте! Преди време си взех Алфа 156 и бях много доволен и си я карах с кеф, но един ден се посблъскахме с един колега и Алфичката си замина тогава баща ми ми даде неговия кораб- Ауди 100 Quattro. Автомобилък е много стегнат и върви без грешно, но аз съм свикнал на пъргава кола и тази не ми е по мерак, а и жената вече взе книжка и и идва малко голямка тази Та ако някой иска да си купи въпросното Ауди или да бартеросаме да пише или да звънка на 0883307753 да се уточняваме Та ето какво предлагам:Модел 100 quatrroДвигател 2.0Е 16V 136к.с.Г.Производство 25.12.1994г.Пробег 181000км.Скоростна кутия- ръчнаГориво- Бензин/ГазЕкстри:ABS-ДАAirbag-ДАЕл стъкла- ДА Ел. огледала- ДАХидравкила-ДАХалогени-ДАЦентрално-ДАКлиматроник-ДАЧупещ волан- ДАЕл.регулирана на фаровете- ДАГазова уредба-ДАСтерео-ДАЛети джанти-ДАЦЕНА-4500лвБАРТЕР ЗА ФИАТ КУПЕ!!!!!!!, АЛФА 156 ИЛИ ГТВ - САМО БЕНЗИН!!!Колата е подържана и са сменени доста консумативи като - всички ремъци с ролките, предни амортисьори, накладки на 4-те колела, маслото е на 500км и доста по дребни неща! Добре гледана и подържана кола!КОЛАТА МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ ТУК- http://dimitartod.snimka.bg/automobi...87Колата се намира в Пловдив!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам/бартеросвам Ауди 100 quattro
Collapse
X
Реклама
Collapse