Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT PUNTO HGT 1.8 16V 131 hp 08.2001г. 3800 лв СПЕШНО!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

FIAT PUNTO HGT 1.8 16V 131 hp 08.2001г. 3800 лв СПЕШНО!!!

2(3) Врати, ABS, Airbag, Аларма, Бордови компютър, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Застраховка, Имобилайзер, Климатик, Лети джанти, Металик, Серво управление, Стерео уредба, Халогенни фарове, Центр. заключване,Спортни седалки (Recaro) спортен волан и скоростен лост , CD Changer 100W Subwoofer, Traction control system. Всички такси и данъци платени.Без удари по колата. 052/314 811 , 0885 911 546
    Прикачени файлове

добра оферта колега На колко хил. км. е колата. Кога е внесена и от къде? Има ли някакви сервизни документи? Питам защото се интересувам.....

Коментар

Внесена е преди 2 години от Италия.На 170 000 км.Цената е такава защото се качвам на кораб скоро и не искам да стои на паркинга пред блока .

Коментар

Коментар

Коментар

Хайде не ме карайте да свалям цената!

Коментар

Коментар

Цената вече е само 4200 лв.

Коментар

Здрасти,още ли се продава колата,къде се намира и бартер за алфа 145 с доплащане приемаш ли?
                  FIAT

Коментар

Да все още се продава.По принцип не искам бартер но ако ми хареса колата може да се споразумеем.Прати ми снимки и информация за колата.Цената е вече 3800 без коментар.Колата се намира във Варна.

Коментар

Коментар

колега има ли и нещо трябва ли да и се прави нещо
                        Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

По ходова част и окачване няма нищо за смяна.След като смених маслото и ми се разтракаха повдигачите, така че маслото е задълължително, ремък и филтри си е практика да се сменят.

Коментар

заначи няма какво да и се прави .аз чакам всеки момент да продам моита кола и ако не си го продал може да измислим нещо
                            Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

Коментар

Working...
                              X