Fiat Marea Weekend 2.0 20v - катастрофирал Снимка 1Снимка 2Особености:4(5) ВратиABSAirbagБордови компютърЕл. ОгледалаЕл. СтъклаКлиматроникЛети джантиМеталикСерво управлениеСтерео уредбаХалогенни фаровеМулти воланПлюшен салонНа кратко: двата радиатора са спукани и левия рог е счупен, както се вижда и ламарините. Това са пораженията по колата всичко друго и е наред. Двигателя е супер, по него няма поражения след удара.. единствено гореспоменатите. Ударът е в задница на бус и за това изглежда толкова зле. Произведена е 1997г първа регистрация 1998г, внесена е от Италия - втори собственик. До сега безупрчена. Продава се само цяла Цена: 1500П.П. За заинтересуваните на личен или тел. 0885260334 - Пламен Петков
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Marea 2.0 20v - катастрофирал
Collapse
Заключена тема
X
X
-
fiatini написа:Извинявай за въпроса.С колко километра в час се удари в буса.Не е по темата!Модераторски екип на fiat-bg.org
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
В момента не мога да снимам колата, но когато мога ще ти я снимам и от страни да видиш че няма никакви оскуквания и поражения до задната врата :D :D . Каквото има по колата съм го написал, нямам никаква полза да лъжа . А ако не мога да я продам ще си я оправя и ще си я карам пак :P. Самият аз съм механик и колеги които се занимават с това ми казаха колко ще ми излезе долу горе.... Прочети пак кво съм написал и си направи и ти една сметка.Поздрави
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Ъп за колицата !Колегата направо се "изказа" :D само дето не каза че и задния прозорец е за смяна иначе както е споменато щетите не са много , то си и личи от снимката даже 1500 са много за ремонт ако решиш да си я праиш сам. и тези 1500 които са обявени за продажбата направо колата е подарък Смея да твърдя че ремонта не е сложен !Fiat Bravo 1.6 16v 103HP + ГИ Lovato
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар