Колеги за нещастие днес мото фиатче духна гарнитурата и затова го пускам на ЦЕНА от 800лв, ако някои има интерес да си го отремонтира да пише или да ми се обади до края на тази седмица. Ако не аз в понеделник го карам в сервиза да го правят и след това ще го пусна в продажба, но разбира се не на тази цена.Тип двигател - ДизеловСкоростна кутия - 5-степенна ръчнаЦвят - Сребрист металикПробег - 200000 км 2(3) ВратиКлиматикАлармаЦентрално заключванеЕл. СтъклаЧупещ воланЗимни гумиСерво управлениеСтерео уредбаХалогенни фаровеПлатена гражданскаПлатен данъкКолата е обслужена преди 1000км. като са сменени всички ремаци, ролки, филтри, масла и антифриза.ЗАБЕЛЕЖКИ: Леки козметични, предно дясно външно каре потропва, климатика работи, но е за пълнене защото майсторите го изпразниха когато ми смениха преди две седмици радиатора на парното.НЕ ПРАВЯ БАРТЕРИ!!!Тел:0878269943
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Фиат Пунто 1.7 ТД с духнала гарнитура - ПРОДАДЕНА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
milcho_michev написа:А по каква причина е духнала гарнитурата,прегрята ли е,смесила ли е маслото с антифриз,някакви други проблеми с мотора има ли?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар