Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Фиат Пунто 1.7 ТД с духнала гарнитура - ПРОДАДЕНА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Фиат Пунто 1.7 ТД с духнала гарнитура - ПРОДАДЕНА

Колеги за нещастие днес мото фиатче духна гарнитурата и затова го пускам на ЦЕНА от 800лв, ако някои има интерес да си го отремонтира да пише или да ми се обади до края на тази седмица. Ако не аз в понеделник го карам в сервиза да го правят и след това ще го пусна в продажба, но разбира се не на тази цена.Тип двигател - ДизеловСкоростна кутия - 5-степенна ръчнаЦвят - Сребрист металикПробег - 200000 км 2(3) ВратиКлиматикАлармаЦентрално заключванеЕл. СтъклаЧупещ воланЗимни гумиСерво управлениеСтерео уредбаХалогенни фаровеПлатена гражданскаПлатен данъкКолата е обслужена преди 1000км. като са сменени всички ремаци, ролки, филтри, масла и антифриза.ЗАБЕЛЕЖКИ: Леки козметични, предно дясно външно каре потропва, климатика работи, но е за пълнене защото майсторите го изпразниха когато ми смениха преди две седмици радиатора на парното.НЕ ПРАВЯ БАРТЕРИ!!!Тел:0878269943

Коментар

cilag написа:
      Колега,коя година е колата?
      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
        cilag написа:
        Колега,коя година е колата?
        Извинявам се за пропуска, колата е 29.04.1996г.

Коментар

А по каква причина е духнала гарнитурата,прегрята ли е,смесила ли е маслото с антифриз,някакви други проблеми с мотора има ли?
          FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP

Коментар

milcho_michev написа:
            А по каква причина е духнала гарнитурата,прегрята ли е,смесила ли е маслото с антифриз,някакви други проблеми с мотора има ли?
            Ми незнам колега по каква причина се получи не е прегрявана просто днес като е запалих всичко си беше наред и след километър започна да пуши и тогава се отправих към сервиза, като спрях там вече не пушеше.Оставих я да работи на място за да загрее и като загря започна да надува водата през разширителния съд, а не е омешала маслото с водата.

Коментар

Абе по-лошия вариянт в този случай е да не е спукана някъде главата,но това само като се отвори може да се види.
              FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP

Коментар

и да е спукана се заварява, аз карам с двойна заварка, вече 7-8000км 250лв, завраки, челосване и напасване клапани, ако сегментите и лагерите са в ред, колата се оправя за по-малко от 500лв Успех!
                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                e30 forever!

Коментар

Колеги колата е продадена, темата е за триене.

Коментар

Working...
                  X