Колеги най-накрая се реших да се разделям с Фичо, искам вече JTD.За колата съм писал много по форумите, повечето мнение са за проблеми, кои по-големи, кои по-малки. 80% от тях са решени. Да започвам с описанието :по колата съм сменял- разпределителен вал- кобилици- повдигачи- маслена магистрала- гумички на маслена магистрала- ляв носач- предни накрайници- предни дискове и накладки преди по малко от 2000 км- масло и филтри преди 3000 кмПо колата има да се прави :- изпуснал ляв амортисьор- колата дърпа малко, трябва и реглаж предница- не работи бензиномера- дясната дръжка се вади ( вратата се отваря само отвътре )- багажника се отваря само отвътре понеже ми бяха напълнили ключалката с нещо като сапун и не се отваря с ключа- забелжки по боятаЦената е 1800 лева ( няма да ви казвам колко ми е излязла )Контакти : 0899 94 25 93 - Георги gamencerista@abv.bgСнимки : http://cars.bg/u28916Обявата не е по правила на форума!Напиши информация за колата,иначе е за коша!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам си Фичката : Bravo 1.4 12v
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар