Здравейте, колеги! В крайна сметка се реших да пусна Типото за продажба. Преди половин година, като купих Алфата си мислих да карам с 2 коли, ама при един шофьор в семейството се оказва меко казано нерентабилно Типото го карам почти всеки ден, така че не е изоставено Ето и обявата: Продвам Fiat Tipo 1.4.i.e Марка - FIAT TIPO Тип двигател -бензинов Скоростна кутия- 5-степенна ръчна Категория-хечбек Цвят - черна перла Пробег в км -около 182000 км /не съм сигурен точно колко, не погледнах днес километража/Характеристика:4(5) Врати Аларма Централно заключванеБордови компютър Ел. Стъкла Ел. ШибидахЧупещ воланЛети джанти 14- ки с перфектни предни гуми BF Goodrich Profiler 2 185/60/14, задни Semperit 185/60/14/ за смяна са другия сезон, имат много грайфер, но са се повтвърдили/ . 4 много добри зимни гуми Debica Frigo, от които съм приятно изненадан. Серво управление Стерео уредба Sony Xplod CDX-GT310 Халогенни фарове Предни дискови спирачки Газова уредба LandiRenzo на около 45000км, с автоматичен превключвател бензин/газ. Винаги пали на бензин и след това превключва на газ.Колата е произведена април 1992г. Първи собственик съм в България от 2005г. За почти 5 години съм минал с нея към 50000км. Старал съм се да я поддържам добре, не съм пестил средства. Разходът на газ варира, зависи от настройките. Средно в града е около 10/100, почти няма разлика зима или лято. Ходовата част е в много добро състояние, няма паразитни шумове. Предните накладки са сменени преди 2000км, предни дискове сменени преди 6-7000. Новите са Brembo/модела мисля беше нещо като Easy check/. При смяната на дисковете смених естествено и накладките, но не ми харесваха и за това ги подмених по-късно. Задните накладки са сменени преди малко повече от 10000км. Малко преди това са сменени и задните цилиндърчета. Подменени са почти всички медни тръбички на спирачната система. Спирачната помпа е сменена преди около 20000км. Преди миналата зима смених антифриза с Paraflu. Термостата и него го смених тогава.По двигателя са сменени ремъци и ролки преди по-малко от 5000км. Кабели и дистрибуторна капача преди 2000км.Свещите са на около 15000км. Маслото е Selenia и до смяната му има между 3 и 4000 километра. Винаги съм го сменял преди да стане на 10000км.Интериора е запазен. Външно има забележки, като основните са по предния капак. Там има побитости от градушка и следи от някой доброжелател-художник/както е видно от снимките/. Другите следи са като на повечето коли карани в натоварено градско движение - следи по вратите от съседно паркирали автомобили Колата е с два комплекта ключове и две дистанционни.Гражданска и винетка до края на 2009г. Преглед до февруари 2010г.Цена 1900лв-договаряне.За повечето от подменените неща може да се консултирате с Живко( /////).За връзка: 0887/460776-Иван, може и на ЛС.Забравих да кажа, че колата служи перфектно като молитва за дъжд. Миеш я и завалява до няколко часа, даже няма нужда да се молиш
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Фиат Типо
Collapse
X
-
Колеги, не се ослушвайте. колата е супер запазена и в отлична форма. Познавам и човека и колата и смея да твърдя, че това е единственото типо, което е невероятно запазено и гледано с голям мерак. Вутре е направо като ново. Успех и на продавача и на купувача!СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар