С риск да си навлека модераторски гняв, заради по-ранният от 24ч up искам да благодаря на BEX---GT за светкавичното отзоваване :D и също така да кажа, че след около час заминавам за Прага на двудневно обучение, и не знам дали ще мога да пиша тук, както и да говоря по телефона много много, така че ако някой има интерес - в Петък съм в София
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Фиат Темпра SW 4x4 2000 i - Продадена!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ами колега, честно казано с оглед на плановете ми, ме интересува само плащане кеш.И именно поради това, че автомобила си има забележки, съм готов на коментар.Ето например, ще се възползвам от случая да обява нова цена 1800лвУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
viktorson написа:Ами колега, честно казано с оглед на плановете ми, ме интересува само плащане кеш.И именно поради това, че автомобила си има забележки, съм готов на коментар.Ето например, ще се възползвам от случая да обява нова цена 1800лвPeugeot 406, 2000 HDi 90
ex. Peugeot 106 1,5 D
ex. Ritmo 70 138B2.000
ex. Tempra 2.0 159A6.046
Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!
Коментар
-
Хем да ъп-на, хем да добавя нещо, което съм пропуснал да напиша - автомобила е с ГТП до Септември 2010г, както и с Каско до 30.01.2010г.Ммм, друго не се сещам сега...някой нещо да попита, посъветва, почеше езика си? :DУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
Айде народе :D Колата плаче за зимата, която идва да ви кажа...нищо че не личи много За съфорумци ще внеса предварително и следващата вноска към ГО, за да не се занимава бъдещия собственик до средата на 2010гУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар