Колеги, мисля че е време да зарадвам някоя група бордисти, скиори или любители на планината... Продавам идеалната кола, за гореизброените начинания (проверено миналата зима) :Фиат Темпра SW 4x4 2000 i.e - тъмно червен металикПроизведена 1992г прилагам VIN - ZFA15900007411685Първа регистрация 04.01.1993г според документите.Мощност - мисля 116 к.с ако не греша.Автомобила никога не е имал газова уредба и няма и да има, поне докато е мой.В момента е на 157 000км, като аз го взех Януари на около 150 000км.Много е забавно как толкова дърта кола разполага с:Климатроник с извод и към задната седалка, 4 ел. стъкла, Eл. оледала,Преден и заден подлакътник, Халогени, Бордови компютър и дигитално табло, Блокаж на задния диференциал,Централно заключване, Аларма и CD Sony... Разбира се има и забележки, които щателно ще изброя:Предната броня я откачих елегантно и сега трябва да се вдигне и стегне добре, тъй като е леко усмихната.Някакъв семеринг имам за смяна, от който тече масло, всъщност заради него съм доливал литър признавам си Има т.нар "жабка" на предна лява гума (и четирите са зимни) Ангренаж - време му е за смяна, какво да се прави, така е поне според стикерите.Задна дясна врата, поради липса на време и инструмент, не съм отварял за да видя какво заяжда та не хваща централното, и не се сваля до долу стъклото Има тук таме забележки по външния вид (без ръжди), но е нормално имайки предвид града и годините и.Иначе я купих от човек, който я беше докарал от Италия, с всичките и там документи, сертификати, металната пластина от завода към ключовете и тн мурафети Когато я взех, не и се отваряше багажника, това го отстраних и сега побира спокойно канапето, което пренесох със затворена врата на багажника Мисля, че отпред в дясно тропа и това е забележка.Относно снимките, през уикенда ще я снимам и ще помоля някой да ги качи, защото аз така и не се научих...все са ми големи.Цената която ми се върти в главата е 2000лв, като търпи коментар разбира се, поради нуждата от смяна на неща и забележките.Това е за сега, причината да я пусна за продажба е...лудостта в която искам да се впусна Телефон за връзка - 0888 47 61 87Автомобила е почти всеки ден в Бизнес Парк София - за оглед Модерирано!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Фиат Темпра SW 4x4 2000 i - Продадена!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Леле, вчера ме няма цял ден и виж каква дискусия станала :D Колеги днес ще направя снимки и ще помоля някой да остави мейл да му ги пратя и да ги качи.Иначе по въпросите - разход в града 12/100 - колегата е прав. Баири не съм катерил яки да стигна до 20, но за града е прав.Снимки - днес Газ можеш да и сложиш колега, тъй като багажника го позволява. Има защо да ти е мерак, миналата зима така съм се кефил,карах една сутрин пред снегорина на околовръстното на Ястребец ходихме трима човека с бордовете, обувки и прочие...голям кеф беше,когато колегата отпред с 4Runner паркира в една преспа...и аз след него Та колеги, това е...ако има други въпроси съм насреща.Отивам да изкъпя колата и да я снимамУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
viktorson написа:Колеги, автомобила е сниман, може ли някой да ги качи? Пуснете мейл да ги пратя моля Благодаря предварителноAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Снимките са изпратени на колегата Tornado, днес по някое време ще има снимков материал за заинтересованите Успешна седмица на всички :DPS има забележка, която съм забравил да напиша, но на снимките се вижда - левия мигач е счупен, но съм купил вече за подмянаУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар