Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

VW Golf 3 1.8 ABS Спешно ! 2200 лева !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

VW Golf 3 1.8 ABS Спешно ! 2200 лева !!!

Колеги мисля да се разделям вече с колата, която ми служи вярно близо 1 година и продължава да го прави . Дано някой я оцени както трявва , защото съм вложил доста труд и пари за да е в перфектно техническо състояние . Има леки забележки по боята , но все пак не е нова Малко инфо за нея , а ако се сетя друго ще добавям : VW Golf 3 1.8 мотор ABS 90 коня , 3 врати , светло червена , ел. пакет с комфорт модул , централно , 225 000 км , хидравлика , лети джанти 15 " с летни гуми , газова уредба Lovato , GT изпълнение - лайсни по веждите , широк нож , спойлер на багажника , халогени , плиткото Рекаро , бели километражи .Сега малко за нещата които съм правил от както е в мен . Като за начало са сменени всички ремъци + ролка . Водна помпа , термостат , темп. датчик , гарнитура на капака на клапаните и най-вече изхвърлих гадните скоби на водните съединения По приводите на скоростите всичко е ново - лостове , тампончета шайби и т.н. Сменено е маслото на скоростите , а това на двигателя е на няма и 200 км. Карана е само с Aral 15 w 40 и е сменяно на време . Антифриз и радитора на парното също са сменени скоро . Разпределителен вал от 2E. Нови свещи DENSO Iridium , нови капачка и палец , пласмасовите фланци на водата (които постоянно текът на тия коли ) са сменени с алуминиеви (вечни) . Нова генерация от меката връзка до крайното гърне Nes Sport.По двигателя мисля че е това . Интериор : перфектно състояние на целия салон , има само лека забележка на седалката до шофьора . Сменено осветление на километража (бяло) и на парното (червено) . Затъмнени задни стъкла . Волан от GTI .Скъсен скоростен лост .От днес вече е с функциониращ сгъваваем ключ благодарение на колегата gsimania :bowdownОкачване : пролетта направих пълна профилактика и каквото беше нужно е сменено . 4 амортисьора Bilstein газови + 4 червени пружини FK 40/40 - много добра и стегната возия без да друса като каруца . Нови тампони заден мост + тампони носачи + тампони амортисьори , накрайници на рейката + маншони , отпред минах на 256 мм дискове Brembo MAX нарязани + нови накладки , отзад са сменени накладки + цилиндърчета + лагери SKF , 2 пъти съм минавал на реглаж от както е в мен колата и двата пъти излиза права до милиметър пазя документите - гарантирано колата е без удари Внесена е от Италия . Музиката : cd/mp3 JVC + елипси JVC .Сега естествено и забележките , не може да няма . Дясната врата е за боя под лайсната както и предния капак . Като цяло смея да твърдя че колата е много стегната и в перфектно за годините си състояние ! Просто искам да минавам на японски дизел . Документално по колата всичко е платено и изрядно ! По принцип съм от Радомир , но всеки ден съм на Драгичево така че колата може да се види и там . Снимки на колата ТУК [b]За контакти и въпроси : на ЛС или 0886 38 00 17 , 0893 99 82 75 .

up

Коментар

това трябва да е класика :DКоментарът няма връзка с темата. Модераторски екип на fiat-bg.org
      Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

Цената може да стане доста по-ниска ако сваля някои неща от колата

Коментар

много добре поддържана кола колега надявам се повечето неща който си сменял може да се докаже с фактури или каквото има ?
          1.6 16v 96 г. 103 hp.
          България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
          Да мина да те взема...или да взема да те мина?

Коментар

metropolix написа:
            много добре поддържана кола колега надявам се повечето неща който си сменял може да се докаже с фактури или каквото има ?
            Имам фактури но само за някои от нещата . Работех в автосервиз и повечето от ремонтите по колата съм си ги правил аз ( да не кажа всичко) . Затова нямам фактури , но колата съм я правил и поддържал като за мен както се казва . Радвам се че някой я оценява , колата наистина е перфектно поддържана и всичко нужно по нея е сменено и оправено

Коментар

Нова цена - 3000 лева

Коментар

up

Коментар

Продава се СПЕШНО защото чакам друга кола.Цена 2200 лева с ламаринени джанти и зимни гуми , без ксенон и музика !!!

Коментар

Никой не иска явно читава кола на цена като за подарък

Коментар

up

Коментар

Working...
                      X