Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Mazda 323 - 1.6, 16V - 90hp TUNING бартер за кола с 4 вр

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mazda 323 - 1.6, 16V - 90hp TUNING бартер за кола с 4 вр

Марка: МаздаМодел: 323Двигател: 1.6 16V, 88 к.с.Дата на производство: септември 1990гПробег: 174 000кмЦвят: Оранжев металикЕкстри: АГУ - (смесено около 7, 7 - 5 / 100 км ), хидравлика, стерио CD, лети джанти ВВS 15’’ + 2 зимни лети петолачки със зимни гуми 14’’, аларма, централно, ел стъкла, ел шибедах, спортни пружини ( не са рязани), генерация, тунинг.Други: По Маздата съм сменил /не защото е било наложително,а защото на мен не ми харесват/-Гарнитура на Главата,Повдигачи на клапаните,Свещи и кабели,Накладки,Маншони и лагери на главините,Изпарител,Ремъци,Масла,Филтри, Динамо + още едно, Нагласил съм 2 петолъчки със зимни гуми,които си вървят с колата.Всичко по колата работи.Както казват търговците-Сядаш и Караш. Аспухът и от вътре стои никелиран както е от вън. Забележки: външни по боятаСнимки: ДаЦена: 2300лв за кеш / 2500лв но сам склонен повече на бартерЗа контакти: за предпочитане тук защото в повечето време сам изван БГ.Гражданска отговорност за 2010, преглед до 09.2010г
    Прикачени файлове

Коментар

Да не се приема като спам! Един приятел имаше същата Мазда дори със същия мотор!Колко зор видя тази Мазда и досега не е ходила на ремонт...Мисълта ми беше ,че са доста здрави тези колици!Успех с продажбата ,колега!
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

бартер за нещо с 4 врати!!!!

Коментар

Клега, трябва ми малка кола за жена ми, чист бартер приемаш ли за Толедоhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p.../toledo.450772
          сега кара ВЕЛОСИПЕД
          EX FIAT Marea 1.8 16V ELX 1999
          EX FIAT Tipo 1.6 ie
          EX FIAT Uno 1.0

Коментар

Бартер, но до какви пари си склонен да доплатиш? Просто искам да знам дали да ти предлагам въобще варианти
            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Колега на кого предлагаш бартер???
              сега кара ВЕЛОСИПЕД
              EX FIAT Marea 1.8 16V ELX 1999
              EX FIAT Tipo 1.6 ie
              EX FIAT Uno 1.0

Коментар

По принцип на автора на темата. За Толедо нямам интерес. Търся кола за сестра ми
                == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Коментар

Колата е с нови хидравлични повдигачи, нов ипарител, и много други нещица.
                    Прикачени файлове

Коментар

up

Коментар

up

Коментар

ПРОДАДЕНА !!!

Коментар

Working...
                          X