Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Алфа 33 1.7 IE boxer

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Алфа 33 1.7 IE boxer

Здравейте колеги, за съжаление моята трента-тре се продава:Марка: Алфа РомеоМодел: 33Двигател: 1.7 IE boxerДата на производство: 1991г.Пробег: 220 650Цвят: червенЕкстри: ел.стъкла, радио/CD - Pioneer, АГУ, лети джанти 15ц., серво, централно заключване, халогениДруги: колата е с 4 летни гуми Барум 195/50/15 с лети джанти със секретни болтове, има и 4 зимни гуми - Дебица Фриго 175/65/14 със стоманени джанти 14ц. (балансирани и готови за зимата), кората на багажника е сменена с тапициран шперплат (благодарности на предишния собственик), газовата уредба е на мястото на резервната гума,Забележки: Колата има леки външни забележки - виждат се на снимките, ожулени са леко от дясната страна калниците, десния малък мигач в калника е счупен (търся в момента и ще го сменя), откраднаха ми и предната емблема (и нея търся да я сложа), на предния капак боята има леко цепване (вижда се на снимката), задна лява врата също има леко сцепване на боята (благодарение на шофьорските умения на комшиите ми),шофьорското странично огледало, след като няколко пъти ми го чупиха, сега вибрира при висока скорост, От техническа гледна точка единствено на място като се върти волана се чува леко пукане; Втора скорост влиза по типичния за 33-ки начин, скоростомера макар и рядко при силни сътресения изключва за момент. Забележките са предимно външни и не по моя вина - мисля че съм ги описал всички за да може да се прецени още преди да се види колата на живо. Снимал съм забележките - могат да се видят на линка със снимките по-долу.Що се отнася до техническото състояние всичко е правено качествено и навреме. По-долу описвам от по-главните неща какво, кога и на колко километра е правено по колата. На този линк пък може да се види колегата, от когото я купих какво е правил по неяhttp://clubalfaromeo.com/forum/showt...E5%ED%F6%E5209 000 км , 09/... - преден десен маншон на полуоска, задни гайки на главини, задни накладки, спирачна течност, жила на ръчна спирачка, задни спирачни цилиндри, няклоко водни маркуча след като перката отказа и се сцепиха; няколко жички на перката които бяха загнили, антифриз,08/2008 г - шофьорско странично огледало10/2008г - преден десен външен маншон на полуоска219 000 - 04/2009 - масло Valvoline 10W40 полусинтетика + маслен филтър220 200 - 09/2009 - след като куплунга на перката се развали, колата прегря - повредата беше отремонтирана в сервиз Лисан, като сменихме и някои други неща:водна помпа, датчик перка, гарнитури на глава, маркучи-водни, свещи Беру, гумички на клапани, семеринги, ангренажни ремъци + хубави ролки (японски),Сега колата върви перфектно както на газ, така и на бензин.Към колата давам и още един комплект стопове (ляв и десен), има си резервна гума патерица, почти чисто нов крик, комплект аптечка, пожарогасител, триъгълник, жилетка. Докумените са изрядни: Гражданска отговорност до 09/02/2010, ГТП до 23/09/2010, платени данъци за 2009год. Колата се намира в София.Честно казано колата ми върши идеална работа, никакви проблеми не съм имал с нея и разхода е много добър, но просто в момента карам вероятно най-добрата кола - а именно служебната, и алфата седи пред блока. По-добре да я кара някои с кеф, ако имах възможност бих си я държал за мен за удоволствие, но финансите не ми го позволяватЦена: 1800лв /Договаряне/Нова цена: 1700лвОще снимки: http://filinatora.snimka.bg/automobi...21026.14792317
    Прикачени файлове

Нагоре.Нова цена: 1700лв Yellow_Flash_Colorz_PDT_19

Коментар

Колата е продадена! Темата е за заключване.

Коментар

Working...
      X