Продавам Пунто Г Т 94’та 1.4 Turbo 133k.c.Гарантирам,че колата е много запазена 2000лв.Спешно! (Без Джантите)тел: 0894 27 09 26
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продава се пунто гт 94' 136 к.с. - Нова цена 2000лв
Collapse
X
-
бях ти писал в новата тема и ще го напиша и тук защото така и не си взе поука ... тогава ти писах защото имах интерес към колата ти така и не коригира обявата и не даде инфо ... още не съм си взел кола, но с това несериозно поведение не бих ти се доверил ... без да се обиждашtukbataколега не се пише така тема ... ако не се лъжа ... до колкото следя форума на това пунто си му сменял глава (заради прегряване), турбина (заради спукан корпус) , пък и после май пак ако не се лъжа имаше проблеми с "новото" турбо ...ако става въпрос за същата кола не е лошо да дадеш малко повече историйка за проблемите и ремонтите, който са направени... какво точно е сменено, с какво е менено (кое с ново , кое със старо) , защо се е наложила смяната му ... за да могат хората който вероятно биха проявили интерес да знаят за какво става въпрос ... ако искаш да скриеш нещо май не си уцелил форума, в който да си продаваш колата ...p.s. ако се бъркам и става въпрос за друга кола моля модераторите ми да изтрият мнението ми...................edit....................да не говорим, че все още има темата, в която го продаваш и ти пускаш друга ....http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...819&highlight=~/'''''''''''''''''''''''''\~ Fix
[[ ]== //// ==[ ]] It
|\-----------------/| Again
|_|'-------------'|_| Tomorrow
Подпис по правилата!
Коментар
-
tukbata написа:бях ти писал в новата тема и ще го напиша и тук защото така и не си взе поука ... тогава ти писах защото имах интерес към колата ти така и не коригира обявата и не даде инфо ... още не съм си взел кола, но с това несериозно поведение не бих ти се доверил ... без да се обиждашtukbataколега не се пише така тема ... ако не се лъжа ... до колкото следя форума на това пунто си му сменял глава (заради прегряване), турбина (заради спукан корпус) , пък и после май пак ако не се лъжа имаше проблеми с "новото" турбо ...ако става въпрос за същата кола не е лошо да дадеш малко повече историйка за проблемите и ремонтите, който са направени... какво точно е сменено, с какво е менено (кое с ново , кое със старо) , защо се е наложила смяната му ... за да могат хората който вероятно биха проявили интерес да знаят за какво става въпрос ... ако искаш да скриеш нещо май не си уцелил форума, в който да си продаваш колата ...p.s. ако се бъркам и става въпрос за друга кола моля модераторите ми да изтрият мнението ми...................edit....................да не говорим, че все още има темата, в която го продаваш и ти пускаш друга ....http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...819&highlight=
Коментар
-
Хора не мога да разбера какъв ви е проблема?По цял ден стоите пред форума и търсите с кого да се заяждате! Просто колата се продава и това е.Ако някой се интересува да ми се обади ще му разправям "историйки" за колата колкото иска.Вземах я със спукана глава, внос от Германия имаше и спукан колектор.Всичко е оправено одавна. Просто искам да мина на БМВ със задно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар