Колата я взех малко в насипно състояние,но си я стегнах малко по малко и сега горе долу всичко е ново и няма какво да създава проблеми за напред,като екстри са си стандартните за модела-без кожа,нов мотор(нов колянов вал-стандарт,основни и биелни лагери,глава),напълно обслужена преди 1000км,пълна ревизия на скоростите+смяна на вилка(беше тръгнала леко) и масло 75в90,нов съединител,нова бобина на 1ви цилиндър,нова бензинова помпа,нови средно и крайно гърне+резонатор,ходовата част е в добро състояние-не тропа,салона е запазен,колата е пребоядисвана преди около година и е много лъсвака,сервизна книжка по километри,има и вариант да дам към нея почти нова газова уредба ловато,който иска да я слага,като забележки се сещам за лека пукнатина на предния прозорец в горен ляв ъгъл и друго май няма,възможен лек коментар на цената и бартер,продавам я защото съм на тотален фалит вече и искам нещо на газ,а на тази кола хич не ми се слага кощунство е намира се в София,цена 3300лв,0898332829
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Coupe 1.8 16V VFD 3200лв,бартер за браво
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колега от колко врема го имаш купето ? Аз преди време бях пуснал тема в която продавах моето Браво или предлагах бартер за купе но никой не ми предложи оферта . Само някакви галфове 3-ки скапани дето никога не бих си взел такива. Ако беше някъде близо до Варна да го видя на живо твоето купе добре щеше да е . Може пак да се запаля че нещо ми е минал мерака сега . Коя година е купето и има ли клима ?
Коментар
-
края на 96-та колега,има клима,лепен е радиатора,но не е пълнен (няма смисъл за зимата по моя преценка) :D Кофти,че сме далечко да,иначе съм написал всичко май за колата в обявата :Dex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар