Здр колеги Реших да продам верния фиат мареа който карам от около 15-16 месеца. автомобила е потдържан и обслужван редовно, последно е сменяна ск.кутия. Работа на двигател, помпа и турбо - перфектни, ходовата част нема никви грижи, климатик, всички системи по автомобила работят, дребни забележки по боя - кафяв металик с бяла перла. Фиата има бош биксенон и кенлууд сд, утре слагам и чисто нови зимни гуми с лети джанти и гаранция. комплекта летни гуми на автомобила имат живот още 1-2 сезона, също е с лети джанти. колата е добра за семейна, служебна, или магаре. Използвана предимно на дълъг път и съм мн доволен и от возене и от разход. 265 000 км. Цената се договаря и всеки заинтерисован може да ми се обади. моля само сериозни обаждания. ДАВАМ ГАРАНЦИЯ НА ДВИГАТЕЛ за определен пробег!!! може и бартер за немски автомобил след 2000г с доплащане от моя страна! тел. за връзка 0897 598 378
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФИАТ МАРЕА 1900ТД 100 98г бартер! договаряне!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: ФИАТ МАРЕА 1900ТД 100 98г бартер! договаряне!
горе колеги!не се притеснявайте да звъните за въпроси. забравил съм да спомена, че автомобила е обслужен - ролки, ангренаж и съединител на 10к км. който го вземе ще има един поддържан автомобил. възможен коментар за цена, възможно е и да махна някой от екстрите, като - светлини, стерео, лети джанти за да свалим още от ценатаFIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
Re: ФИАТ МАРЕА 1900ТД 100 98г бартер! договаряне!
azsumpolud написа:да свалим още от ценатаFIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
бре от един град сме и не се сещам за колатаBMW E39 2.5I
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар