колега и аз да си направя устата и аз имам фиат пунто 1,2 60 коня 2000 год. 3 врати черно гледам на другия колега е червен цвета скоро полирана и пастирана
Колега и ти ли ще продаваш твойто да вземем да направим автокъща "ФИАТ".Който пръв си продаде колата черпи останалите ха-ха-ха,като гледам тая обява на колегата FAV се превърна в форум на продаващите Пунто Мк2.Желая ви максимален УСПЕХ !!!
вече пунтото е сас нов сомственик сас гордост казвам че е МОЕЕЕЕЕЕ (party) колатае супер само има малко забележки по салона и трябва да се сложат нови задни гуми че са криви това е музиката е уникална
вече пунтото е сас нов сомственик сас гордост казвам че е МОЕЕЕЕЕЕ (party) колатае супер само има малко забележки по салона и трябва да се сложат нови задни гуми че са криви това е музиката е уникална
Да ти е честита количката Искаш ли да напраим 1 бартер на веждите . Виж моите в гаража
колата отванка е много добре но интериора е малко изтарбишен и маи ше се окаже че заднита жанти са криви и трябва да си взема ново огледало щото едното е сас скасано жило и количката е имала лек удар отпред бил е засегнат капака повече и е трагнал да изкача или е изкочил аербега но ше се опеави и това с времето
Честито за придобивката ,но тази тема вече не е актуална и се заключва защото се превръща в спам тема.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар