Рециклиране на турбина,сменени лагери на биелата,отедлно маистора каза 4е щял да я лепи там нещо биелата че да може да се кара дори само на прекасвач и да не избие,сменена водна помпа,сменени всички консумативи,сменена маслена помпа,оделно натегнати всички болтове по колата защото незнайно как бяха почти развити или изпаднали всичките дори на картера болтовете бяха толкова разхлабени че на рака се развиваха,кото я взех колата излизаше от нея един черен пушак до такава степе че на светофара не се виждаше каква е колата след компютурна диагностика и смяна на някаква букса (мисля че на мап сондата ама не съм сигорен) се оправи и заработи като с нов двигател.Иначе като ходова част колата наистина беше в много добро състояние и все още е. Единственото което исках да направа и не можах е да и сложа спортен филтер K&N и 63мм тръба но ако има меракли след мен ще го направят иначе колата сега е в перфектно техническо състояние който иска караме на сервис. Но найстина си засложаваше удоволствито, което може да предложи тая кола е несравнимо(нямам загуба освен от ML 6.3 AMG но 515 коня са си 515 коня )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Fiat coupe 2.0 16v turbo tuning нова цена 5500 лв.
Collapse
X
-
Аз до колкото знам за тва купе лично не е било чак такава трагедия но момчето каза че има малки работи за доправяне за не повече от 600лв. Може и да не е така щом си му набил 2-3К лв. Но от кола никога няма да си напред ЕЛЕ па ОТ КУПЕ При следващо нарушение ще последва БАН!Без излишни коментари МОЛЯ!Модераторски екип на fiat-bg.orgНе е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!
ex Tipo 1.6 90HP;ех Tipo 1.4 75 HP;ex Alfa 145 1.9TD 90HP;now Lancia Delta 1.6 16V 1.3HP
DREAMS: SEDICI !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар