Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Fiat coupe 2.0 16v turbo tuning нова цена 5500 лв.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Fiat coupe 2.0 16v turbo tuning нова цена 5500 лв.

Марка: Fiat Модел: CoupeДвигател: 2,0 16V turboЦена:5500 лв. Тип двигател: Бензинов Мощност (к.с.): 220 к.с. Скоростна кутия: Ръчна Категория: КупеПробег: 176 000 км Дата на производство:1995г. Цвят:По каталог червен ферариОсобености: 2(3) Врати ABS Ел. Огледала Ел. Стъкла климатик Застраховка Лети джанти Металик Стерео уредба кожен салон Халогенни фарове Центр. заключване Допълнителна информация:Колата е в перфектно състояние както техническо така и оптично. Пребоидисвана е с цвят по каталог червен ферари. С рециклирана турбина преди 1000 километра сменени всички консумативи сменени много неща по ходовата част колата е 197 конски сили с чип тунинг и изпосквателен клапан на турбото е около 220-240 коня не е замервана да се види точно колко е но върви много. Колата е с ламбо врати (отварящи се нагоре). Има 2 туби 12-ки с усилвател кум тях сд пайнер с юсб. Колата е с ксенон. Към колата върви още 4 зимни гуми с джанти 1 двигател оргиналните панти на вратите. Колата е много маняшка и е за ценители. Може и бартер с доплащане от ваша страна за друг автомобил разбира се според зависи от автомобила : ). Възможен лек коментар на място. За сериозни куповачи повече информация на телефона.tel:0876508727
    Прикачени файлове
    Fiat Coupe 2.0 16v turbo

Fiat Coupe 2.0 16v turbo

Коментар

Fiat Coupe 2.0 16v turbo

Коментар

Fiat Coupe 2.0 16v turbo

Коментар

Fiat Coupe 2.0 16v turbo

Коментар

Колега качи снимчици някъде де
            http://vbox7.com/play:53b65925 (rofl) a sega ko e tui neshto :O (rofl)(rofl)(rofl)

Коментар

Колега най-после успях да намеря как се качват снимките Ето сега радваите се и вие на мойта красавица :D
              Fiat Coupe 2.0 16v turbo

Коментар

нова цена 7000 лв СПЕШНО!!!
                Fiat Coupe 2.0 16v turbo

Коментар

Re: Продавам Fiat coupe 2.0 16v turbo tuning нова цена 7000

fencheto_new написа:
                  Марка: Fiat Пробег: 162 000 км
                  Как за няколко месеца километрите й паднаха с 40 000? Форума не е да се лъжем http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...peКолата я знам още преди да стане твоя, добра е и са наляти доста пари в нея

Коментар

колегата не е на ясно че в форума са малко красивите коли като тази :D Но поне се пробва да я завърти от 5000 на 7000--- явно това е за сметка на близо 40 000 км разлика
                    Не е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!
                    ex Tipo 1.6 90HP;ех Tipo 1.4 75 HP;ex Alfa 145 1.9TD 90HP;now Lancia Delta 1.6 16V 1.3HP
                    DREAMS: SEDICI !!!

Коментар

Колеги пурво ако сте чели цялата оная тема в форома ще сте видяли че не е пусната от собственика на колата а от негов прияте и второ колата е точно 176 000 км от който аз съм изминал 1000 - 2000 км значи съмя взел на окуло 174000 км и аз не знаех колко е точно за това така съм написал и другото не съм я взимал колата с цел изкарване на пари аз я взех на бартер с Хюндай купе и 1500 лв и за целата си продадох и мотора за да имам да доплатя за бартера като я взех колата беше в отвратително техническо състояние метнах по нея окуло още 2000 лв - 2500 лв за ремонти и я направих като за себе си много и се радвам и обичам но лошото е че просто ми се налага в момента да пътувам повече и не насмогвам на расхода иначе колата е уникална но просто още не ми е по джоба аз знам че тая кола тук се знае за това я пуснах тук не съм някой търговец дет препродавам коли просто си искам парите които съм набил по нея и дай боже да й намера и добър стопанин.
                      Fiat Coupe 2.0 16v turbo

Коментар

Колеги нова цена 6000 лв. наистина последна и без никакъв коментар
                        Fiat Coupe 2.0 16v turbo

Коментар

Fiat Coupe 2.0 16v turbo

Коментар

Какъв разход дава тая колица иначе е много добра...

Коментар

fencheto_new написа:
                              ...като я взех колата беше в отвратително техническо състояние метнах по нея окуло още 2000 лв - 2500 лв за ремонти и я направих ...
                              Тази кола се запомня, заради нея бях пуснал и моята за продан. Може ли да напишеш в какво по-точно са вложени споменатите от тебе суми, защото последно като се продаваше от предния собственик имаше цена около 5000-5500 доколкото си спомням в мобиле-то? Кое е сменено от тогава насам?
                              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Working...
                              X