Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto GT - с тунинг 184 к.с. ! + БАРТЕР !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

up !
    Punto GT

Коментар

up
      Punto GT

Коментар

up
        Punto GT

Коментар

up
          Punto GT

Коментар

Мислех да ти предложа моето + парички отгоре, но като гледах клиповете установих, че това не е кола за жена ... Мечтата ми до скоро беше Пунто около 150к.с., но твоето плаши чак.Изродско е !!!Поздравления!
            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Пунтото е вече с чисто нови предни гуми Kumho KU31 Ecsta Sport 205/50/15 ; DOT 0610 !!!
              Punto GT

Коментар

Ъп от мен много хубава бегачка колега.жалко,че и ти като мен не си прочел на задния номер какво пише
                Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

??? и какво пише на задния номер? нещо не схванах намека
                  Punto GT

Коментар

с големи букви ВЕЧНО МОЯ ЛюБОВ.

Коментар

търпение , за всеки влак си има пътник, незнам само как ще се разделиш с нея, като гледам моята през балкона и знам, че рано или късно някой ще дойде да я купи ми се къса сърцето
                      punto gt3 98'

Коментар

Цяла вечер гледам клипчетата на дзверчето, но при положение, че и аз имам някаква бегачка за да се кача на друга по мощна ще трябва да продам мойта, защото да кажем бартера е невъзможен и цялата работа може да се проточи доста във времето, иначе мераци колкото искаш
                        Little Bullet написа:
                        търпение , за всеки влак си има пътник, незнам само как ще се разделиш с нея, като гледам моята през балкона и знам, че рано или късно някой ще дойде да я купи ми се къса сърцето
                        За малкия булет е същата работа, мойто уно го продадох, но в момента и пунтото не го карам много, така, че един паметник е достатъчен на тоя фон, иначе до сега да съм запалил гумите към морето.Успех и на двамата с бегуните :D
                        punto HGT

Коментар

Little Bullet написа:
                          търпение , за всеки влак си има пътник, незнам само как ще се разделиш с нея
                          Ами трудно ще се разделя. Затова и колата е все още тук в раздел Продава. Доста предложения отхвърлих за бартер и разни предложения за значително сваляне на цената. Просто няма как да стане. Направата на тази кола и последвалата продажба ми показва доста добре че близо 90% от хората и представа си нямат от тунинг и колко време,знания,нерви и пари коства. Явно повечето си мислят че тунинга е чип+филтър+"натегнато кранче на турбото" и дай яко газзз е да ама не... доста доста повече се иска.Спомням си преди 3 години когато си купи Пунтото в Бургас имаше 4 такива GT-та. За мен всичките бяха на направени по елементарен селски и евтин начин. Явно собствениците на такива коли ги купуват за да им изкарат душите и после да казват "абе не си купувайте фиат,тва са ебати чупентиите". И така и стана... 3 години по-късно до колкото знам и виждам какво се движи по улиците на Бургас,мойто Пунто е единственото GT в Бургас и с гордост мога да кажа,че никога не се е чупило или да ме е оставяло на пътя или нещо подобно. А и като помисли човек върху числата - 4000лв я купих колата преди 3 години + над 5000лв вложени в колата за тези 3 години = здрава кола доставяща удоволствие Жалко,но май никой не го разбира това.Преди няколко седмици се засякох по улиците на Бургас с един от модераторите на Тунинг Форума на Бургас раздела и човека си караше Audi S6 V8 4.2 340k.c. модел 2001 година. Решихме да се погоним малко и да си сверим часовниците. Направихме 4 старта от 50 до 180/200км/ч. Равносметката беше 4 победи за Пунтото. Собственика на Аудито дълго време гледаше Пунтото и надписа на задниа капак "ВЕЧНО МОЯ ЛюБОВ" и ме разпитваше какво толкова съм сложил в тази Въшка Това беше и момента в който дълго време мислих дали да сваля обявите от няколкото форума където съм я обявил колата за продан и да и сложа още няколко нещица и да почна и с RS6 да се гавря по улиците. Реално знам как да го направя и знам точно какво ми трябва.... ,но наистина вече съм се наситил на тази кола и искам вече нещо ново като усещане,нещо различно. И въпреки всичко няма да я дам толкова лесно тази кола.Под лесно искам да кажа на безценица.Просто колкото и да не ми се иска ще се разделя с тази кола рано или късно. Всеки си има мечти които следва... мойта беше да имам турбо Фиат,еми имам го и съм адски доволен от избора който направих,следващата ми мечта е Mitsubishi Lancer EVO и знам че тази година и това ще стане реалност.Дано до тогава и малката Въшка си е намерила правилния стопанин
                          Punto GT

Коментар

Колега според мен е излишно да я продаваш колата.Аз лично след като завърша проекта си по пунтото ще почна да събирам пари за някое икономично атмосферно дизелче,което да ми е за работна кола,а пунтото директно олеква с 50 кила и ще е само за наказателни акции Събота и Неделя.Тези коли остават дълбока и трайна рана в главата на всеки който е имал щастието да ги притежава.Мога само едно да кажа-колегата със сигурност е прекарал много безсънни нощи и дни в трудене да сътвори това което продава сега.Който я отнесе просто да знае че си купува на практика нов автомобил,а повярвайте ми по идиотоустойчив автомобил от ГТ няма.Успех с продажбата колега ,според мен малко и искаш.

Коментар

Въшо както му викам галено е вече продаден. Да е честит на новиа собственик. Колата се намира в София.А аз се захващам с тунинга на новата си любов Mitsubishi Eclipse 4x4 Turbo :D
                              Punto GT

Коментар

Working...
                              X