Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo GT JTD105 - ПРОДАДЕН

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

biker_81 написа:
    Проблема е че няма пазар в момента и такива бравота нов внос се намират не за 3500 ами за 2000 лв.Вярно имат доста неща за правене сигурно ама хората не ги интересува това.Тези дни гледах 2 бензинови мареи в идеално състояние за по 2000 лв така че си правете сметката.Аз като купувах моята преди 2 години и ми казаха купиш ли фиат все едно се жениш за него и разбрах че са прави,сега и за 2500 не мога да го продам така че така е,или се продава за без пари или се кара дълго време.
    Покажи ми браво JTD за 2000 лв,което да е GT версия,не Sx.И като казвам GT да е наистина GT ! Не само с едно крило.Да си е с оригиналните джанти,да не е удряно,като влезна вътре да не ми мирише на италиянски мангал,а на хубава изпрана тапицерия ! Като го подкарам да няма придърпване ! Покажи ми такова JTD и още утре отивам да го гледам с цел покупка ! Щото точно 2000 лв не ми достигат за бравото на колегата emzo.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
      biker_81 написа:
      Проблема е че няма пазар в момента и такива бравота нов внос се намират не за 3500 ами за 2000 лв.Вярно имат доста неща за правене сигурно ама хората не ги интересува това.Тези дни гледах 2 бензинови мареи в идеално състояние за по 2000 лв така че си правете сметката.Аз като купувах моята преди 2 години и ми казаха купиш ли фиат все едно се жениш за него и разбрах че са прави,сега и за 2500 не мога да го продам така че така е,или се продава за без пари или се кара дълго време.
      Покажи ми браво JTD за 2000 лв,което да е GT версия,не Sx.И като казвам GT да е наистина GT ! Не само с едно крило.Да си е с оригиналните джанти,да не е удряно,като влезна вътре да не ми мирише на италиянски мангал,а на хубава изпрана тапицерия ! Като го подкарам да няма придърпване ! Покажи ми такова JTD и още утре отивам да го гледам с цел покупка ! Щото точно 2000 лв не ми достигат за бравото на колегата emzo.
      Ей, като кажете GT и мед ви капе от устата
      SEAT Leon Cupra 300
      Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Еее има разлика в интериора и то не малка, в полза на GTто.Иначе съм съгласен с Принко !
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Има огрооомна разлика.Гт има антикрило,има много по-хубава тапицерия,повече екстри като например датчик външна температура,който при сх липсва,кожен волан,кожен скоростен лост,лети джанти...
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Princo написа:
            biker_81 написа:
            +1 .... е може и малко повече! Но пак няма да е като това ... Браво за колата колега
            ~/'''''''''''''''''''''''''\~ Fix
            [[ ]== //// ==[ ]] It
            |\-----------------/| Again
            |_|'-------------'|_| Tomorrow
            Подпис по правилата!

Коментар

Princo написа:
              Има огрооомна разлика.Гт има антикрило,има много по-хубава тапицерия,повече екстри като например датчик външна температура,който при сх липсва,кожен волан,кожен скоростен лост,лети джанти...
              Готов ли си да се обзаложиш за това?
              SEAT Leon Cupra 300
              Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Princo написа:
                датчик външна температура,който при сх липсва...
                айде бе липсва? на бас по едно JTD?приемете ми съобщението като едно UP-че за на колегата хубавата кола.Успех Емо
                Toyota Celica 98-7AFE
                Ex:Fiat Bravo JTD

Коментар

бла бла
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Добре,ще го кажа така-няма датчик за външна t БАЗОВО. Доволни ?

Коментар

Аре стига толкоз спам Kолата е продадена на първия дошъл с пари, щото и семкаджии имаше !---Само за справка - човека я покара, ослуша за хлоп троп, обаче като извади екзаминър от багажника на колата си .... ченето ми щеше да падне на земята. И все пак нямаше една забележка, за която да се хване.Честито на момчето, което е регнато тук, но почти не влизал.Дано сега почне.Пожелавам му да се грижи така, както аз за колата и да има много безаварийни километри.Колата остава във форумаааааааааа
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Princo написа:
                        Добре,ще го кажа така-няма датчик за външна t БАЗОВО. Доволни ?
                        Доволни сме и да е честита на новия собственик
                        Toyota Celica 98-7AFE
                        Ex:Fiat Bravo JTD

Коментар

Working...
                        X