Продавам Застава Юго :-Колата е в перфектно състояние (боя/двигател) -Основен ремонт на двигателя преди 8000 км, -Пълен тунинг-Спирачки "Брембо"-Спортен филтър "Рекаро"-Първо място в тунинг феста през 2008г. + още две награди за тунинг (2-ро място през 2008 и 1-во място 2009 година) -Металик-Кожени седалки -Лети джанти 15` в перфектно състояние + Към цената върви и 1000 лв бонус ваучер за тунинг!Цена: 1800 лвСнимки: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...PGКолата е от Пловдив. ГСМ за контакти: 0889771512 - Андрея
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам: Застава Yugo - tuning! - 1800 лв !!!
Collapse
X
-
Подкрепям колегата @Staik напълноКолата е направена добре.Това колко е красива и колко не не може да се каже твърдо.Всеки си има вкус.Още повече, че 1000 лева за тази кола си е чудесна цена
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Нека се изкажа и аз,знам какво е да си провиш колата чарк по чарк,защото аз съм си правил моята по съшият начин,на мене лично колата ми харесва много,изчистена и с уникални джантета,дайе и цвета е super.Колега поздравления за уникалното моделче,успех с продажбата!!!!!!!!Бързай бавно,за да стигнеш на време,или ако не на време,то поне да стигнеш!!!
Fiat Brava 1.4 12V
Fiat Punto 1.2i
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар