Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продава се Фаиат Мареа на Метан

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продава се Фаиат Мареа на Метан

Марка: FiatМодел: MareaДвигател: 1.6Дата на производство: ноември 98гПробег: 151 000Цвят: Тъмно син металикЕкстри: 4(5) Врати ; Климатроник (работи) ; ел. стъкла ; ел огледала ; Airbag (шофьорски) ; Имобилайзер ; Металик ; Метанова уредба ; Сервизна книжка ; Серво управление ; Стерео уредба ; Халогенни фарове ; Центр. заключванеДруги: Колата си е със стандартното оборудване за Мареа EЛХЗабележки: Значи по автомобила са сменени доста неща за които се води сервизна книжка откакто е стъпила на българска земя.По важните и основните са: Нов съединител Лукас,сменени са втулки на носачите,нови предни накладки на няма и 1000 километра,сменено е и маслото на няма и 500 километра,нова бензинова помпа,нов термостат,ново радиаторче на парното. Автомобила е напълно глезен и облужван своевренено.Двигател,ходова част напълно перфектни и изрядни.Да кажа и няколко думи за МЕТАНОВАТА УРЕДБА.Тя е слагана и настроивана в Италия в България не е пипано нищо мо нея.Уредбата е обикновена не е инжекцион , но е супер настроена и не съм имал никакви проблеми с нея.Бутилката е голяма 95 литра фебер а инсталацията и изпаритела са БРЦ.Бутилката събира почти 15 кг което при цена за кг 1,24 прави 18 лв (поне за толкова я пълня тук във Варна)С тази бутилка се иминава към 350 - 400 километра горе долу според зависи от карането и условията. По автомобила си има външни за бележки като всяка стара кола но за сметка на това двигател скоросна кутия и окачване е БЕЗУПРЕЧНА.Снимки: В момента нямам много снимки които да кача на колата.Който има желание може да посети гаража ми и да разгледа снимките които са там и да погледне една част от подменените части от мен и да разбере че колата наистина е подържана с много мерак. Цена: 4190 цената ми е ясно че е висока но и това което предлагам си я заслужава Пък и винаги е възможен коментар за мераклии куповачи.Възможен е и бартер за друг по евтин или равностоен автомобил за предпочитане дизел но не е задължително.За контакти: 0878 787 736 Васко град Варна a и понякога и в Плевен. Колата може да се види всеки работен ден на паркинга на Пежо Варна
    кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф

Re: Продава се Фаиат Мареа на Метан

rercho написа:
    Цена: 4190 Възможен е и бартер за друг по евтин или равностоен автомобил
    Предлагам бартер за Брава със същия цвят и двигател в подобно техническо състояние но без АГУ (1996г. уж на 106000км). Писах лично съобщение, ще очаквам отговор. Мерси
    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Бартерите отпадат като варианти възможно е само за някои дизел ,но в краен случай.Спешно ми трябват пари цената може и да търпи сериозен коментар.

Коментар

Коментар

Е аиде да си го кажем направо 3200 е цената

Коментар

Спешно ми трябват пари бе хора.Ще се разберем все нещо за цената

Коментар

3200 лв.

Коментар

Коментар

А защо е с плевенски номера тъй като ти си от Варна?

Коментар

Не батка аз съм си от Плевен но живещ и работя във Варна.Пък и това невиждам какъв проблем е.Ниската цена от 3200лв е в сила за желаещи да се возят евтино в тая криза

Коментар

Абе ко става бе хора?Кола 98 година с климатроник и метана за 3200 лв. и никои никакъв интерес направо съм учуден.

Коментар

Коментар

Пуснал съм и в мобиле и в карс но никой не ми се обажда. http://www.car24.bg/01257990712835119 ... ако продам дори и под обявената цена веднага ще те потърся.
                          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Така е батка в днешно времо много се предлага но никой не търси.

Коментар

Коментар

Working...
                              X