Колата се продава спешнои е само за ценители на марката.всичко по колата е сменено и няма забележки.колата 250КС,моного варви а цената е такава защото ми трябват спешно пари иначе никога не бих я продал.защото само тази конверсия ми струва 4800ЛВ.който се е занимавал с това знае за какво става въпрос.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО:0897802344 СВЕТОСЛАВ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФИАТ БРАВО 2000.16V.TYRBO-4500ЛВ.
Collapse
X
-
Shumy написа:Колата с двигател от Ланчиа ли е? Документално как е? Регистрирана ли е с този мотор?Бартер за Браво 2,0 20V + пари?
Коментар
-
svetoslav_iv написа:Shumy написа:Колата с двигател от Ланчиа ли е? Документално как е? Регистрирана ли е с този мотор?Бартер за Браво 2,0 20V + пари?Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti
Коментар
-
DiStefano написа:това значи ли че колата не може да се прехвърли ?!ако може идвам до Търговище още утре сутринта с паритеако не може 4500 лв за кола която никога няма да е моя не ми се дават ...
Коментар
-
нещо не мога да вдяна .. или аз съм тъп или ме въртиш нещо ...ако колата е нов внос и трябва да и се плати акциза ... как вече е регистрирана ?!?!?!?!и другото Бравото е HGT нали ?!демек документите и отвън са за 147 или 155 конякъв акциз тогава ?! аз за Браво турбо от завода не съм чул да е произведено ...ако колата може да се прехвърли на мое име заповядай в понеделник в Пазарджик ще ти платя транспортните разходи до тук и ще поема всички по прехвърлянето ...телефона ми е 0888 590847 - СтефанNovitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti
Коментар
-
Извинявам се,че се намесвам в темата ти svetoslav_ivМисля,че това ще отговори до някъде на колегата който иска да се прехвърли колицата.Преди година се сблъсках покрай един приятел с подобна ситуация на една корса,с насаден мотор ц20лет (мисля,че такъв беше кода на опеловия турбо мотор),приятеля успя да си я прехвърли като плати акциза на опела който беше донор,след това луди пари на технотест-а и след това в кат.Главоболията,нервите и парите бяха много,но приятеля е мераклия.
Коментар
-
DiStefano написа:нещо не мога да вдяна .. или аз съм тъп или ме въртиш нещо ...ако колата е нов внос и трябва да и се плати акциза ... как вече е регистрирана ?!?!?!?!и другото Бравото е HGT нали ?!демек документите и отвън са за 147 или 155 конякъв акциз тогава ?! аз за Браво турбо от завода не съм чул да е произведено ...ако колата може да се прехвърли на мое име заповядай в понеделник в Пазарджик ще ти платя транспортните разходи до тук и ще поема всички по прехвърлянето ...телефона ми е 0888 590847 - Стефан
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар