Визията е страхотна завиждам ти,успех с продажбата и нея осакатявайте правена е столкова любов!6. ОФФТОПИК-ът няма да се толерира! Отговорите на обявите трябва да са пряко свързани с обявите и да са написани точно и ясно, така че да се избягват ненужните дискусии. Модераторски екип на fiat-bg.org
Абе колеги,да не съм написъл някаде че подарявам колата?То и без това за тия пари е подарък,ама някой и без тях искат да я вземат Май ще се отказвам от бартерите и преминавам към КЕША,че всички искат да таковат дявола във въздуха Yellow_Flash_Colorz_PDT_46
Здравей колега, колата ти е страхотна визуално и си струва парите. Недей да падаш чак толкова с цената. Аз също продавам мойта и резултата е като твоя,но за без пари няма да я дам. По-добре да гние и без това никой не оценя такива добре направени Пунтота. Нека да си купят някоя за 3500лв и после да се бият по главите с проблемите които ще се сблъскат.Поздрави6. ОФФТОПИК-ът няма да се толерира! Отговорите на обявите трябва да са пряко свързани с обявите и да са написани точно и ясно, така че да се избягват ненужните дискусии. Модераторски екип на fiat-bg.org
ти си психопат , аз ако съм хвърлил толкова турд по скоро бях я оставил да изгние във гаража от колкото да я дам за без пари
По-добре да взема и малкото което мога и някой да се радва,отколкото найстина да се разпадне с годините!За колегата с Купето не става бартера,защото искам нещо малко и икономично.Очаквам още предложения за бартер !
Пич много яко пунто,поклон ти правя,аз имам пунто кабрио 1.2 Бертоне,ако искаш с доплащане ще се разберем нещо. Знам че нямам шансове,но да опитам. Пунтото ти е супер.
ти си психопат , аз ако съм хвърлил толкова турд по скоро бях я оставил да изгние във гаража от колкото да я дам за без пари
По-добре да взема и малкото което мога и някой да се радва,отколкото найстина да се разпадне с годините!За колегата с Купето не става бартера,защото искам нещо малко и икономично.Очаквам още предложения за бартер !
Пич много яко пунто,поклон ти правя,аз имам пунто кабрио 1.2 Бертоне,ако искаш с доплащане ще се разберем нещо. Знам че нямам шансове,но да опитам. Пунтото ти е супер.
Коментар