Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто ГТ тунинг-5000лв-без бартери

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По-смело с идеите за бартер,че

Коментар

!

Фиат браво 98г/ 1.8гт Клима ел.Пакет ако ти трябва и АГУ имам..+ Колко кеш търсиш
      ~Hustlin Team~

Коментар

Визията е страхотна завиждам ти,успех с продажбата и нея осакатявайте правена е столкова любов!6. ОФФТОПИК-ът няма да се толерира! Отговорите на обявите трябва да са пряко свързани с обявите и да са написани точно и ясно, така че да се избягват ненужните дискусии. Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Пунто ГТ тунинг-нова цена 4000лв

Тук може да видите още снимки http://www.tuning.bg/forum/viewtopic...15Колата все още се продава
          Прикачени файлове

Коментар

Абе колеги,да не съм написъл някаде че подарявам колата?То и без това за тия пари е подарък,ама някой и без тях искат да я вземат Май ще се отказвам от бартерите и преминавам към КЕША,че всички искат да таковат дявола във въздуха Yellow_Flash_Colorz_PDT_46

Коментар

Здравей колега, колата ти е страхотна визуално и си струва парите. Недей да падаш чак толкова с цената. Аз също продавам мойта и резултата е като твоя,но за без пари няма да я дам. По-добре да гние и без това никой не оценя такива добре направени Пунтота. Нека да си купят някоя за 3500лв и после да се бият по главите с проблемите които ще се сблъскат.Поздрави6. ОФФТОПИК-ът няма да се толерира! Отговорите на обявите трябва да са пряко свързани с обявите и да са написани точно и ясно, така че да се избягват ненужните дискусии. Модераторски екип на fiat-bg.org
              Punto GT

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Re: Пунто ГТ тунинг-нова цена 4000лв

valyotuning написа:
                      WhitePower написа:
                      ти си психопат , аз ако съм хвърлил толкова турд по скоро бях я оставил да изгние във гаража от колкото да я дам за без пари
                      По-добре да взема и малкото което мога и някой да се радва,отколкото найстина да се разпадне с годините!За колегата с Купето не става бартера,защото искам нещо малко и икономично.Очаквам още предложения за бартер !
                      Пич много яко пунто,поклон ти правя,аз имам пунто кабрио 1.2 Бертоне,ако искаш с доплащане ще се разберем нещо. Знам че нямам шансове,но да опитам. Пунтото ти е супер.
                      Кабриото

Коментар

Re: Пунто ГТ тунинг-нова цена 4000лв

pitona33 написа:
                        valyotuning написа:
                        WhitePower написа:
                        ти си психопат , аз ако съм хвърлил толкова турд по скоро бях я оставил да изгние във гаража от колкото да я дам за без пари
                        По-добре да взема и малкото което мога и някой да се радва,отколкото найстина да се разпадне с годините!За колегата с Купето не става бартера,защото искам нещо малко и икономично.Очаквам още предложения за бартер !
                        Пич много яко пунто,поклон ти правя,аз имам пунто кабрио 1.2 Бертоне,ако искаш с доплащане ще се разберем нещо. Знам че нямам шансове,но да опитам. Пунтото ти е супер.
                        Имаш ЛС

Коментар

От вчера колата е без музика!Цена във брой е 4000+джантите600+газ300+CD100=5000лв!За бартер има+500лв добавка към цената!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Коментар

Коментар

Цена 2000лв

Коментар

Working...
                                X