Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Aprilia RS 50 2001. Нова цена 580лв.Продаден!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Aprilia RS 50 2001. Нова цена 580лв.Продаден!!!

Продавам Aprilia RS 50 2001год. Мотора има документ от морга в Австрия, че не е краден, но не може да бъде регистриран. Ще помоля да няма излишен коментар. Мотора е в движение!!!За въпроси на лични или на тел 0899313747Цена: 700лв.
    Прикачени файлове

Здравей колега,имам интерес и искам да те питам колко кубика е и как може да се кара ??
    FoRzA ItaliA
    Lancia Delta HPE
    ex FIAT Uno 1,0 fire - продава се на части

Коментар

http://aprilia.bg/rs-50Жалко, нямам къде да го държа, иначе го взимам веднага
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Коментар

Така и не ми отговори ???
          FoRzA ItaliA
          Lancia Delta HPE

Коментар

отговори ти пък и то е скрито в името на мотора "Aprilia RS 50" - 50 кубиков , как може да се кара най вероятно без регистрация ако има къде да го караш или мислиш да го караш градско
            same shit different day

Коментар

Из Варна предимно. Това за 50 кубика ми стана ясно, мога да ти го обясня и на тебе.Та може ли да се издействат някакви документи изобщо ?6. ОФФТОПИК-ът няма да се толерира! Отговорите на обявите трябва да са пряко свързани с обявите и да са написани точно и ясно, така че да се избягват ненужните дискусии. Модераторски екип на fiat-bg.org
              FoRzA ItaliA
              Lancia Delta HPE

Коментар

колега няям пари иначе тая априлия е невероятна 6. ОФФТОПИК-ът няма да се толерира! Отговорите на обявите трябва да са пряко свързани с обявите и да са написани точно и ясно, така че да се избягват ненужните дискусии. Модераторски екип на fiat-bg.org
                FIAT PUNTO 1.4 GT 136 k.c. .... Lancia Delta II - 1.6 75 k.c .... Lancia Y10 fire 45 k.c ITAL CLUB MONTANA

Коментар

Коментар

Априлия

Колега имам интерес , но много си ми далече.

Коментар

Коментар

Working...
                      X