Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo 1.6 16v Abarth

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Bravo 1.6 16v Abarth

Та продава се колата от по горе. Аз и преди я бях пускал да се продав, но тогава беше просто защото исках нещо с повече кобили , а сега просто защото ми трябват пари Колата е 96 година 10 месец на 182000 км. Има си стандартното за модела без климатик. Предна задна броня и прагове АБАРТ както и анти крило. Давам я с 4 зимни гуми на половин сезон и 4 летни (предните стават, задните не много) и CD allpine. По колата е сменяно масла и ремъци преди около 4к км. предни носачи и бензинова помпа(на 200км е), а преди доооста време и скоростна кутия Забележките са външни, праговете са ужулени и съвсем леко предната броня от дясната и страна до калника. Не е лошо да им се удари по една боя на праговете. За др проблеми не мог ада се сетя, може би само акумулатора трябва да се смени преди зимния сезон че е взел да отслабва, но за сега няма проблеми. Снимки в момента нямам с какво да направя за това ще кача едни които са от мин. година. На тях колата е с лети джанти които са продадени, сега е със стоманени. Ааа да отбоележа само, че в раздела Търся части имам тема в която търся глава а такова Браво, но не е за това а за приятел, това си е наред Стигнахме и до цената 2800 и ърся че толкова ми трябват за бригадата В момента съм в Габрово до 15 септември някаде така че огледите ще са възможни след тази дата освен ако някой не му се идва до тук де снимки тук :http://cars.bg/u40024

Коментар

Колега бартер искаш ли ?
      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...286&highlight=
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

ами опитах се да я изровя, ама не успях. Мерси за старата ми тема не знам какво прави в продавам авточасти, но нищо Колега за бартер не съм съгласен заради причината която съм споменал в началото, с кола не мога да си платя бригадата и екскурзията

Коментар

Коментар

Коментар

Естестесвено може и лек коментар на цената Да добавя че колата се продава до края на октомври.

Коментар

Коментар

Коментар

Нова ЦЕНА 2500!!! със сменени кабели и свещи на 10 км!!

Коментар

Никой ли не иска напълно обслужено Браво с по красива визия от оригиналната, на много добра цена

Коментар

Коментар

Working...
                          X