Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Fiat Croma 2.0i АГУ-ПРОДАДЕНА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Fiat Croma 2.0i АГУ-ПРОДАДЕНА

Здравейте,продавам Fiat Croma 2.0i със следните х-кидата на производство-Октомври 1992,188,000 км,116 к.с. ,цвят-бордо металик,забележки по лака на предната броня.Стандартните екстри- Ел.стъкла, Ел.огледала, Шибедах,Центр. заключване,Серво управление Доста неща са сменяни последната година-кормилни накрайници-вътрешни и външни,гарнитури по двигателя и скоросната кутия,амортисьор заден,водна помпа,бензинова помпа,предни накладки и други дреболии.Колата е гледана редовни смени на масла и филтри.С газова уредба е изпарителя също е сменян.Като проблеми може да се изтъкнат развалено дистанционно на централното/ще закупувам ново такова/за друго не се сещам.Има си годишна винетка,преглед и гражданска.От Пловдив съм цената е 1500лвза връзка тук или на скайп-kocemak8668,тел:0899219630
    Fiat Bravo 1.8GT:ГИ

Добавям 2 зимни гуми Гудиър които са ползвани само зимата, като нови саОще малко инфо за колатаСалонът е много запазен приблизително скоро сменяни свещи и 2 кабела,задните гуми са летни в много добро състояние ,предните могат да изкарат още 10000-15000км.Левият халоген е счупен,предстои смяна на ремъци и ролки след 10000-12000км,Мисля че и термостата е за смяна ,взех един да отваря на 81гр,но нещо не съм много доволенВсичко по електрониката работи,двигателят отличенРазходът ми в момента е смесено градско извънградско 10-10.5 на гассамо извънградско до 9 при скорост 100-110км/ч

Коментар

Колата е добра колеги,цената ли не е наред.....

Коментар

може лек коментар на цената

Коментар

Коментар

Нова цена 1500лв

Коментар

Колата вече е с обикновенни джанти и сменено масло с филтърНОВА ЦЕНА-1400лв

Коментар

а джантите продаде ли ги ???? или ги продаваш
                fiat tipo 1.6mi 75k.c 1994
                alfa 145

Коментар

Колата с климатроник ли е или това е термотроник?
                  Вече нямам италянска машина

Коментар

По въпроса с джантите ,на новата ми фиатка са,и колата е с термотроник мисля.от 18 до 32 градуса регулиране

Коментар

има ли компресор за климатик? може ли от 40 градуса навън да направи 18 вътре ? Колко харчи в града? или какво означава смесено?

Коментар

Няма климатик или климатроник,ако беше така щях да пиша,смесен разход означава че в града на ден ми се набират толкова километри колкото извън,само каране градско на газ ми е давала от 12-15 в зависимост от сезона, газта ,състояние на филтъра,тежест на педала и т.н.

Коментар

Хайде на фиатката колеги

Коментар

Нова цена 1300лв

Коментар

Коментар

Working...
                              X