Здравейте,продавам Fiat Croma 2.0i със следните х-кидата на производство-Октомври 1992,188,000 км,116 к.с. ,цвят-бордо металик,забележки по лака на предната броня.Стандартните екстри- Ел.стъкла, Ел.огледала, Шибедах,Центр. заключване,Серво управление Доста неща са сменяни последната година-кормилни накрайници-вътрешни и външни,гарнитури по двигателя и скоросната кутия,амортисьор заден,водна помпа,бензинова помпа,предни накладки и други дреболии.Колата е гледана редовни смени на масла и филтри.С газова уредба е изпарителя също е сменян.Като проблеми може да се изтъкнат развалено дистанционно на централното/ще закупувам ново такова/за друго не се сещам.Има си годишна винетка,преглед и гражданска.От Пловдив съм цената е 1500лвза връзка тук или на скайп-kocemak8668,тел:0899219630
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Fiat Croma 2.0i АГУ-ПРОДАДЕНА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Добавям 2 зимни гуми Гудиър които са ползвани само зимата, като нови саОще малко инфо за колатаСалонът е много запазен приблизително скоро сменяни свещи и 2 кабела,задните гуми са летни в много добро състояние ,предните могат да изкарат още 10000-15000км.Левият халоген е счупен,предстои смяна на ремъци и ролки след 10000-12000км,Мисля че и термостата е за смяна ,взех един да отваря на 81гр,но нещо не съм много доволенВсичко по електрониката работи,двигателят отличенРазходът ми в момента е смесено градско извънградско 10-10.5 на гассамо извънградско до 9 при скорост 100-110км/чFiat Bravo 1.8GT:ГИ
Реклама
Collapse
Коментар