Е колеги продаам си колата.Колата е Фиат Купе,набор 95г. Като екстри : ел.стъкла,ел.огледала с подгряванеел.фаровецентрално закл. кожен салон перфектенклиматикABSAIR BAG 2бр.Та сега малко да поясна..По колата са сменеи много части.Нови накладки и дискове отпред,носачи биалетки кормили накрайници.Отзад нищо не сам пипал по двигателя преди 16 000км му правих основен ремонт за 1980лв, излезе обсолутно всичко и тва 5 дена след като я бях купил Сега двигателя е 6+ само термостат е за смяна. Колата е боядисвана скоро не от удар а остъргах едно опелче като паркирвах.Външно има за смяна преден прозорец ,че ми крадоха чистачките неграмотни крадци и ми спукали стъклото в бързината.Сега сам си поръчал два нови фара че единия го шчупих без да искам.Вътре сам тапицирал конзолата то се вижда на снимките,както знаете на купетата това им е болка гадни табла.Моето сам го тапицирал с естествена кожа покрай конзолата на парното,долната част около лоста за скоростите ще бъде готова след някои ден свалена е и тя за тапецирване .. Като цяло колата е много добра доста пари съм вложил в нея варви прилично,няма да клопне или да тропне.Няма ръжда или изгнило НИКАДЕ.. Парите които и искам са 3800лв в завършен вид с новите фарове и тапицираното тъбло.. Ето и малко снимки от телефона с гадно качество са ама които иска по хубави на ЛС Платен данък и гражданска до декември...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Coupe 2.0 16V PLUS 3500лв бартер за Мареа
Collapse
X
-
Еми ще кажа ако има заинтересувани Шлайф на главата и на коляновия вал - на 1ви ремонт,имаше набити клапани-сменени и напастнати,основни и биелни лагери сменени,сегменти нови,гумички на калапаните сменени.И всички гарнитури сменени с такива на Гейтс или нещо такова беше името ама и те бяха скъпи.Горе доло за това се сещам което не е малко ОТ ДНЕС С НОВИ ФАРОВЕ[URL=http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=viu1250518520f.jpg
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар