Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

бартерoсвам си колата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

бартерoсвам си колата

Марка : Alfa RomeoМодел : 146 - JuniorДвигател : 1.4 - 104 к.с. 16 vПробег : 136 000кмГодина : 29 декември 1997 г.Екстри :- КЛИМАТРОНИК- 4(5) Врати- ABS- Air bag- Аларма- Ел. Огледала- Ел. Стъкла- Застраховка- Кожен волан ( шита кожа )- Кожен скоростен лост ( шита кожа)- Лети джанти -15’’ с почти запазени гуми ’’MICHELIN’’- Рекаро седалки- Серво управление- Стерео уредба - CD - JVC , 6 тонколони- Халогенни фарове- Центр. Заключване- Реголиране на волана- Заводски TUNING - JUNIOR- Дискови спирачки - 4 бр.- Спортно окачване- Застраховка до юни 2010 г.- Преглед до август 2010 г.Колата е в много добро състояние. Няма никаде удрано, удари или вдлабнатини. Салона е много запазен и е с оригинални рекаро седалки, двигателят е сух без грам теч ( не е мит и то си личи на самите снимки ). Окачването е здраво и вози ацки стегното без трополене или хлопане. Колата е сас заводско Спортно окачване. Семени са ролките и ремаците, следващата смяна на маслото е след 4500 км, днес и смених и задните накладки. Колата е много стегната и е в много добро състояние.. Забележки : И така, защо колата отново се продава: Значи на 21. 08.2009 продадох колата на един пич няма да споменавам имена. Когато дойде за алфата той ми каза, брат ако може колата да я прехварлим другата седмица защото съпругата ми замина за Италия апък ми остана личната карта в нея, и аз отговорих ОК няма проблеми. И така дадох му докоментите за колата, тои ми даде парите и така след близо месец лъжи и вартели днес си я прибрах обратно и така не разбрах защо беше отказа от негова страна да прехвърлим колата, но пак за сметка на това пича поне си я обслужил и е отстранил дребните забележки по колата, защо ли незнам и аз. И така за това колата е отново на пазара. Снимки : ДАЦената която и тарся е: 3330 лева за кеш и 3800 за БАРТЕРGSM : 0883 466 050
    Прикачени файлове

Коментар

колега каква кола търсиш бърза бавна малка голяма има фиат пунто 1,2 60 коня 2000 година
      Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

Коментар

манов1

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=46554
          http://s5.bg.bitefight.org/c.php?uid=108022

Коментар

Колатата няма никакви забележки

Коментар

Едобре но е хубаво да се знае за каква кола я бартеросваш.
              преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

за кола като за жена с малки габарити и да не е с голям мотор

Коментар

Working...
                X