Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОДАВАМ ФИАТ БРАВО 1.6 16в c Abarth броня

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ПРОДАВАМ ФИАТ БРАВО 1.6 16в c Abarth броня

ПРОДАВАМ ФИАТ БРАВО 1.6 16в c Abarth броня джанти 15-ки две нови гуми нови ремаци нови ролки ново масло Castrol Magnetec за 15 хил. км нов маслен филтар нов ваздушен филтар нов филтар на климатика нов H.I.D ксенон остават още 6 мес. гаранцияслед престигането си в БГ по предницата са сменени 4 броя маншони 4 карета ляв носач 2 лагера задните два сащо нови задни накладки марка FERODOпо нашите патища е изминала по малко от 15 000км на 154 000км е мои човек е докара от италия мисля че не е превартан километража (при този тих мотор и това варвене )разход от 9 до 11.5 зависи от шофиора максимална скорост 211 км/h при 6200 об. мился че неможе повече колата скоро ще се нуждае от нови предни накладкитвардата цена е 3700 лв. с музиката цената е 5000 лв. снимки ще кача тази вечер колата за сега може да се види само на аватара ми или тук http://vbox7.com/play:233cf274 тел. за вразка 0889 54 84 04при взаимно сагласие може да си варнете парите до 18 месеца демек да си е откупя обратно независимо че ще е поевтиняла просто спешно ми трябват пари и затова е продавам
    запалиха двигателя и тогава той чу 4-римата да работят в перфектен синхрон, 1.6литровия 16клапанов Фиат Браво леко ръмжеше доволен от това че са го събудили
Working...
X