Колеги, дойде време да сменям возилото.Става въпрос за колата от подписа Punto 1.7TD. Колата е производство септември 1997 година, на 128000 километра. Колата е в отлично техническо състояние. Окачването е изцяло сменено със спортни газови амортесьори и спортни пружини. Има дребни забележки по боята, салона е много запазен. Колата я давам с два комплекта гуми, mp3 player Sony Xplod. Сложен е Boost Controler за налягането на турбото, има комфорт пакет на ел.стъклата, усилвател и 2х100 вата говорители. Има платена ГО до 01.04.2010 година, както и пълно автокаско до същата дата. По колата никога не е пестено, не ми е създавала проблеми. От както я карам съм сменил бушона на стартера, едно реле контролиращо фабричния имобилайзер и консумативи. Предстои смяна на един от тампоните на задния мост, масло и маслен филтър след 3000 километра, ремъци и ролки след повече от 10000 километра.Снимки на колата можете да видите в гаража на форума, както и по-актуални на http://cars.bg/u21823Цената на колата за колеги от форума е 3000 лева. Коментар може винаги да се направи, но в рамките на нормалното.Ако има интерес можете да ме потърсите на 0884540044 или на лична във форума.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги, продавам си Пунтото
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар