......нали за тва съм сложил Ги не че не можело с обикновена , ама трябвало хубави кихалки на всяка тръба по една. С Ги няма проблеми Стефане теб специално ако те интересува ще си сваля газовата и ще ти я дам на още по добра цена Знам че не обичаш газови
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.6 16V 99г. 3200лв+ГИ Продадена!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Slavi_Lancia написа:......нали за тва съм сложил Ги не че не можело с обикновена , ама трябвало хубави кихалки на всяка тръба по една. С Ги няма проблеми Стефане теб специално ако те интересува ще си сваля газовата и ще ти я дам на още по добра цена Знам че не обичаш газови
Коментар
-
d.makaveev- имаш ЛС. Стефане ако случаино твоя човек се навие ще мислим и цена без газовата. Тя все ще се продаде отделно.Е тука има малко по пресни снимки, макар че не е мита но все пак са от сега а не като онея от миналата година http://www.flickr.com/photos/41287027@N05/ като я измия в петък пак ще я снимам че то срамота човек фотограф няма читави снимки на колата дето продаваПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
u_bo
айде колеги, който купи Браво-то ще взима и ник-ащото колегата ще го преименуваме на Slavi_Honda_CRV п.с. а ГИ е слаган от форумския газаджия - яниз.6. ОФФТОПИК-ът няма да се толерира! Отговорите на обявите трябва да са пряко свързани с обявите и да са написани точно и ясно, така че да се избягват ненужните дискусии. Модераторски екип.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар