Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Fiat Bravo 2.0 20V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Fiat Bravo 2.0 20V

Марка: ФиатМодел: БравоДвигател: 2000 куб.см. 20V 107kw, 145 к.с.Дата на производство: 10.1996г.Пробег: 140 000кмЦвят: тъмно син металикЕкстри: климатик, ел. пакет, ABS, централно заключване, аларма, лети джанти, спортен волан и педалиЗабележки: колата е в идеално състояние, напълно обслужена технически и документално + Пълно Каско! Разхода в София е около 10/100, а извънградско около 7/100! Изключително пъргаваЦена: 3999лв.За контакти: Перник, 0883 364949, скайп: ghoul1818, ЛССнимки:http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=99&t=137350

нещо не отваря снимките,само при мен ли е така?
    ex.Мареа ТД100

Коментар

Не е само при теб, кофти са му линковете.
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Аз ги отварям, явно ги е оправил. Колега, на какво ти дава разход 10 в София? Защото нещо не мога да го проумея. Да не кажа, че няма начин да ти дава този разход.
        NOW: ???
        Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
        Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_ написа:
          Аз ги отварям, явно ги е оправил. Колега, на какво ти дава разход 10 в София? Защото нещо не мога да го проумея. Да не кажа, че няма начин да ти дава този разход.
          Разхода е такъв какъвто съм го посочил! Естествено като се кара нормално! Колата е на бензин, разбира се!

Коментар

Въобще нямам идея защо е с къси мигачи и секви такива тъпотии! Колата е внесена от Италия, ако това има значение! А за разхода, казах, че е при нормално каране, а колата е поддържана изключително много и защо си мислите че всяко Браво с такъв двигател дава един и същ разход! Всяка една кола е в различно състояние! Добре поддържаните автомобили не могат да се сравняват с изморените! Откакто я имам колата ( над 2 години ) не съм имал АБСОЛЮТНО никакви удари, а и не ми е известно преди това да е имала! Поне няма никакви признаци! За тези 2 години съм навъртял не повече от 13-15 000 км.Моля всички хора които нямат реален интерес да не пускат излишни постови в темата ми ! Благодаря!

Коментар

Up

Коментар

Working...
              X