Марка: ФиатМодел: БравоДвигател: 2000 куб.см. 20V 107kw, 145 к.с.Дата на производство: 10.1996г.Пробег: 140 000кмЦвят: тъмно син металикЕкстри: климатик, ел. пакет, ABS, централно заключване, аларма, лети джанти, спортен волан и педалиЗабележки: колата е в идеално състояние, напълно обслужена технически и документално + Пълно Каско! Разхода в София е около 10/100, а извънградско около 7/100! Изключително пъргаваЦена: 3999лв.За контакти: Перник, 0883 364949, скайп: ghoul1818, ЛССнимки:http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=99&t=137350
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Fiat Bravo 2.0 20V
Collapse
X
-
Въобще нямам идея защо е с къси мигачи и секви такива тъпотии! Колата е внесена от Италия, ако това има значение! А за разхода, казах, че е при нормално каране, а колата е поддържана изключително много и защо си мислите че всяко Браво с такъв двигател дава един и същ разход! Всяка една кола е в различно състояние! Добре поддържаните автомобили не могат да се сравняват с изморените! Откакто я имам колата ( над 2 години ) не съм имал АБСОЛЮТНО никакви удари, а и не ми е известно преди това да е имала! Поне няма никакви признаци! За тези 2 години съм навъртял не повече от 13-15 000 км.Моля всички хора които нямат реален интерес да не пускат излишни постови в темата ми ! Благодаря!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар