продавам колата от гаража... малко по-късно ще опитам да кача снимки и в обявата. Колата е с лек удар, но всичко по нея оправено (при удара нямаше поражения по мотора, само радятор смених). Ремонта ми даде повод да сменя всички консумативи - ремъци и ролкли- на около 3000км вече, водна помпа и т.н.. Отвън колата си има забележки, но все пак е супер и върви перфектно. Единствения проблем на колата в момента е картера- капе , защото след една шахта, колата отиде на ремонт и циганите в сервиз ЕЛЕГАНТ в Пловдив ме излъгаха като голям будала, като ме изръсиха с пари за картер втора употреба, а са ми залепили счупения и ме набутаха с 300 кинта.... разбрах го на морето, където протече и като погледнах от долу- видях какво мазало са ми направили... Картера мога да го оправя, но това ще ми качи малко на цената. Колата върви комплект с 4 броя железни джанти със зимни гуми, 4 алуминиеви джанти и инсталация за газов инжекцион, но съм свалил бутилката, защото си карам на бензин и ми трябваше място в багажника. Двигателя е перфектен - 1.8 16В - 113 коня, има и чип. Доста е мощно бравото, скорости, съединител перфектни, харча на гориво ми е много добър- става дума за 6-8 извън градско и 8-10 градско (зависи разбира се как караш колата-аз съм много внимателен шофьор. Много съм си гледал автомобила и много си го обичам, но ми трябва нещо по-голямо и за това се налага да го продам всеки, който има интерес идва , качва се, кара и сам си преценява... от вътре колата е супер комфортна, салона е оригиналния, супер запазен и много хубав. ЦЕНАТА Е 3600лв, смяната на картера ще качи малко, ако някай реши, че сам иска да си го оправи може да има и коментар на тази цена, в разумни граници... Колата се намира и може да се види в гр.Пловдив и ще е там като се прибера от морето.... ако има въпроси - на лични или на тел: 0885452249 - Цветослав се казвам skype: cecko_mz ... не искам ненужни коментари тук в обявата от сорта - "много пари искаш", "как така като е удряна колата....." и т.н.....колата е перфектна и едва ли ще намерите кола с толкова евтина подръжка и достатъчно екстри за толкова пари.... жалко е, че такива хубави коли като фиат браво или пунто по цени се приближават до най-обикновените голф 2.... а, забравих, колата е на 155000 км - маслото е сменено преди 30 км
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Браво ГТ 1.8 16V + чип - 96г.
Collapse
X
-
tskostov написа:цената няма да падне-това е ...... колата е перфектна - на бензин минавам 500 км с 40-45 лвMB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Браво спорт
Suppish написа:tskostov написа:цената няма да падне-това е ...... колата е перфектна - на бензин минавам 500 км с 40-45 лв
Коментар
-
Re: Браво спорт
valentin_63 написа:tskostov написа:цената няма да падне-това е ...... колата е перфектна - на бензин минавам 500 км с 40-45 лвSuppish написа:Моля? Я пак? Да приемем, че караш колата с А95 обикновен. Това е 2лв/литър. 20 литра по 2лв. = 40лв. По таблицата излиза, че ти гори по 4 литра на 100км? Еб*хти мотора, еб*хти колата. На мой познат новото пежо 207 1.6 ХДИ ли е кво ли е не му гори толкова малко? Само за справка вчера с 60лв. за гориво Shell V-power, минах 320км, Пловдив - София - Пазарджик - Пловдив. На магистралата под 120 не съм падал, на места с 140 максимално си позволих 160 и то при изпреварване. Емм разхода е над 10. Ай бягай. И имай на предвид, че съм карал градско с климатик. А твойта как е докара до 4/100.......NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
remixer написа:аз си мисля че колегата е имал впредвид че толкова е минавал когато колата е била с ГИ Yellow_Flash_Colorz_PDT_46фиата си е фиат
Коментар
-
Зависи и от тежеста на крака, ето днес без цедене минах под 100 км градско и още не ми е светнала лампата т.е. би трябвало да е към 8 градско, ама нонстоп тръгни спри, тръгни спри.MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Suppish написа:Зависи и от тежеста на крака, ето днес без цедене минах под 100 км градско и още не ми е светнала лампата т.е. би трябвало да е към 8 градско, ама нонстоп тръгни спри, тръгни спри.фиата си е фиат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар