Alfa Romeo 147 JTD 1.9година: 2001пробег: 120 000 км.екстри: стандартни екстри за този моделзабележки: перфектна!Цена: [color=red]ПРОДАДЕНАFiat Bravo 1.8 GT 16vгодина: 1997пробег: 77 000екстри: стандартни екстри за този модел + алуминиеви джанти и газова уредба!забележки: перфектна!Цена: ПРОДАДЕНАЗАБЕЛЖКА: Една от 2-те коли ще бъде внесена в средата на Август месец от Италия! Най-вероятно Bravo-то ще е първо в списъка т.е. Alfa-та се предлага като екстра и ще бъде вкарана само ако има сериозен мераклия за нея! За повече информация пишете на ЛС.П.П. Ще помоля колегите които нямат конкретен интерес по темата просто да си държат пръстчетата далеч от клавиатурата и да не ми спамят темата с излишни глупости!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2 страхотни оферти!!! Alfa 147 JTD или Fiat Bravo 1.8 GT
Collapse
X
-
stan.s написа:Алфата с 4-врати ли е?Пусни снимки на таблото.
Коментар
-
Колеги току що говорих с момчето в Италия и то каза, че Alfa-та вече си е заминала т.е. хората са я продали. Офертата за нея отпада. Вече пишете само ако има мераклии за Bravo-то! Пак повтарям, колата е перфектна и няма нищо общо с таралясниците за по 400-500 евро които ще ви пробутат наще тарикати!
Коментар
-
Re: wq
kantarev написа:PeacemakeR написа:Бравото става ли бартер за друго такова пак ГТ самоче ЖТД - 105 к.с. 1999 г. + Климатроник + Стерео и т.н.MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Колега, как става номера ако имам интерес? Плащам капаро и ти я докарваш или...? А ако дам капаро и после не ми хареса?Едит: Опа, мани. То някой тряя чете - гледам колата ще дойде след 2 седмициАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
PeacemakeR написа:Бравото става ли бартер за друго такова пак ГТ самоче ЖТД - 105 к.с. 1999 г. + Климатроник + Стерео и т.н.
Коментар
-
vesko написа:Колега, как става номера ако имам интерес? Плащам капаро и ти я докарваш или...? А ако дам капаро и после не ми хареса?
Коментар
-
О.К. само да питам цената подлежи ли на коментар (демек нещо като 3000 лв. ама с джантите) щот като сложиш продуктова такса в КАТ - 190 лв. , Винетки , Минетки и т.н. и то станаха 4000 лв (тая сметка е при твойта цена) , а те в БГ са по 3000 с всичко платено.П.С. Ако само спамя темата ти разрешавам да ма опсуваш едно хубаво
Коментар
-
PeacemakeR написа:О.К. само да питам цената подлежи ли на коментар (демек нещо като 3000 лв. ама с джантите) щот като сложиш продуктова такса в КАТ - 190 лв. , Винетки , Минетки и т.н. и то станаха 4000 лв (тая сметка е при твойта цена) , а те в БГ са по 3000 с всичко платено.П.С. Ако само спамя темата ти разрешавам да ма опсуваш едно хубаво
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар