Марка: Alfa RomeoМодел: 156Двигател: 2000 16V TS 155hpДата на производство: 98Пробег: 116 000 пo километраж /иначе немам представа/Цвят: Перла някаква си .. Особенности:4 вратиABS Airbag 2брАлармаЕл. ОгледалаЕл. СтъклаИмобилайзерМахагонов интериорКлиматроникМеталикСерво управлениеХалогенни фаровеЦентр. заключванеобщо взето - дистинкив оборудванеПроблема на колата е че е прескочил ангренажния ремък. Не е скъсан. По ходовата част има за смяна амортесьорче отпред в ляво че потропва. Външни забележки пак има - предна броня - ужулена и задна дясна врата на едно място леко хлътнала - колата е на жената все пак. Съединителя е чисто нов - Валео, както и лагер помпата. Който има нужда от повече инфо да се обади. Цената в този вариант е 3000 лв. Може и бартер, но само за италианска кола с или без доплащане от моя страна или на купувача. Снимки за момента не мога да пусна, щото не е снимана почти никога. Тел. за връзка : 0888 590847
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Алфа 156 2.0 ТС с проблем може и бартер
Collapse
X
-
е аз съм казал че е с проблем :ми криви клапани, иначе валовете и повдигачите са оксамо водачи мисля каза майстора че ше требват ощенамерил съм нова глава оборудвана, момчето и иска 300 лв смея да твърдя освен това че е даже чистак нова не ми се инвестира повече в тоя автомобила и на жената и омръзна вече .. иска друга .. по-малкаможе бартер за Пунто, Браво ... може да доплатя .. и т.н.който иска повече инфо нека се обади да му обясня всичко че така с това писане ...Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti
Коментар
-
упвам темата може бартер за Браво, Брава, Мареа, Пунто МК2 с доплащане / без доплащане предпочитам дизелова кола за бартера ... без значение дали е нов или стар дизел ... варианти много ... може и продажба ... ето една-две снимки на колатаNovitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Коментар
-
Re: Алфа
valentin_63 написа:Колега не ни подвеждаи че колата почти никога не е снимана, точно тези снимки вървяха много време в м........Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Коментар
-
Алфа
Колега, Коректност, не драскам а пиша истината.Днес сме 27 08 09 обява нямаш в м.... а имаше.Точно защото имам интерес към марката и следя обявите съм сигурен в написаното от мен. Доно тук имаш успех.6. ОФФТОПИК-ът няма да се толерира! Отговорите на обявите трябва да са пряко свързани с обявите и да са написани точно и ясно, така че да се избягват ненужните дискусии. Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
Re: Алфа
valentin_63 написа:Колега, Коректност, не драскам а пиша истината.Днес сме 27 08 09 обява нямаш в м.... а имаше.Точно защото имам интерес към марката и следя обявите съм сигурен в написаното от мен. Доно тук имаш успех.Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Коментар
-
Ъпвам отново темата след 2 години :D Колата стоя 24 месеца без да бъде отремонтирана.Преди 2 месеца нещо ми писна да я гледам такава и я почнах.Единствения проблем беше главата - 16 клапана криви.Съответно смених всичко с ново - клапани, гумички, водачи, кученца, шлайф, гарнитури и т.н.Всички ролки са подменени с нови /без изключение/ - ангренажни, пистови и ролки на баланс. валове. Същото важи и за ремъците. Нова водна помпа, нов дебитомер, нова ламбда сонда, нов алтернатор и други дребни части.В момента е с Castrol EDGE 10w60 - на 450 километра. Нов антифриз. Забележките по външния вид си остават - задна дясна врата и предна броня /поожулена/.Има годишна винетка за 2011 и гражданска отговорност. Алармата работи, климатика е зареден, проверен и изправен. Колата си работи и върви нормално както преди.Причината да ъпвам темата е, че вече имаме 2 други коли по-нови и тази ни е излишна. Пък и данаците са и доста пари в община Пазарджик.Общи взето нямам какво да я правя.Предлагам я на бартер единствено за ФИАТ, може и Ланча /въпроса е да е малка колата, предпочитам дизел/ - нямам претенции за бартера /чист, доплащане/ .. важно е и двете страни да сме доволни. Контакти : 0894 647058Поздрави на всичкиNovitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар