Здравейте, колеги - продавам си колицата, че съм влюбен в една Алфа и ... смятам да я крада за булка ... Марка - ФиатМодел - Пунто Мотор - 1910 ДизелСкорости - РъчниПробег - 145 000 Дата на първа регистрация : 24.04.2001г.Екстри : o Ел. серво - СитиoАларма с централноoЕърбегoЕл. стъклаoЕл. фаровеОсобености : 4 броя НОВИ гуми - сложени преди 2 месеца4 броя НОВИ говорители - сложени преди 1 месец /Helix Dark Blue/НОВО радио - сложено преди 1 месец /Sony Xplod/Гражданска и каско на 7000 лв до началото на 2010та /това дава право недай си боже при авария за оправяне в оторизиран сервиз/ Данък - платенЗабележки : Външен вид Смятам, че колата съм я поддържал коректно и при най-малкото нещо съм я карал на чичо доктор да се оправи Карана е с масло Селениа и всяка 1 част по нея, която съм сменял е оригинална Масло не харчи, не пуши и ... абе само драскотините са и косур Масла и филтри са сменени преди 4 хиляди километра, освен горивния филтър - него преди зимата Цена - 4999 леваЗа връзка - 0883 30 59 52Който има желание - качва се и кара Знам, че все някой ще ме пита за бартер, за това ще го спестя - Само за Алфа 147 1.9 ЖТД 16В М-джет
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Фиат Пунто '01
Collapse
X
-
Кратка груба сметка : Спестявате :Регистрация : 300Аларма : 140Гражданска : 300Каско : 400Гуми : 400Музика : 400 Смяна консумативи : 250 Теглим чертата и - 2190 лв. сваляме от цената, за да получим минимума, което трябва да направим по един автомобил нов внос, за да го караме безопасно, сигурно и приятно ... и какво се получава - и мойта колица слиза на ценичката под 3000 лева ...Послепис : Забравих и 16-те лева, които спестявате от платения данъкFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
манов
лелееее какви математици си имаме във форума,а ако сметнеш и сумата за клима,абс,хидравлика,запалка и така нататък колата е без пари плащаш си само екстрите нали?Стига хитрини всяка кола във форума има гуми,джанти,застраховки,винетки и т.н.Аиде остани си с здраве и успех с продажбата.
Коментар
-
Re: манов
manov1 написа:лелееее какви математици си имаме във форума,а ако сметнеш и сумата за клима,абс,хидравлика,запалка и така нататък колата е без пари плащаш си само екстрите нали?Стига хитрини всяка кола във форума има гуми,джанти,застраховки,винетки и т.н.Аиде остани си с здраве и успех с продажбата.Fiat Forum Bulgaria
Коментар
-
Re: манов
manov1 написа:лелееее какви математици си имаме във форума,а ако сметнеш и сумата за клима,абс,хидравлика,запалка и така нататък колата е без пари плащаш си само екстрите нали?Стига хитрини всяка кола във форума има гуми,джанти,застраховки,винетки и т.н.Аиде остани си с здраве и успех с продажбата.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
bboyd - не ме карай да ти сканирам гражданската - в Бул Инс е ... а в регистрацията се включва 190 лева екотакса ... Капиш ?!?!?!?!?!?reter - нищо не разбрах брато, но ако искаш да ми кажеш това, което си мисля - ела ми го кажи в очите ...Fiat Forum Bulgaria
Коментар
-
remixer написа:по принцип не искам да се меся но изказвам собствено мнение колата когато е регистирана стар внос не е предимство поне това показва дългогодишния ми опит като търговец Yellow_Flash_Colorz_PDT_08Fiat Forum Bulgaria
Коментар
-
reter написа:bboyd написа:ква е тази гражданска 300 лева е колега и регистрация 300 леваМотор - 1910 ДизелAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар