Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Фиат Пунто '01

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Фиат Пунто '01

Здравейте, колеги - продавам си колицата, че съм влюбен в една Алфа и ... смятам да я крада за булка ... Марка - ФиатМодел - Пунто Мотор - 1910 ДизелСкорости - РъчниПробег - 145 000 Дата на първа регистрация : 24.04.2001г.Екстри : o Ел. серво - СитиoАларма с централноoЕърбегoЕл. стъклаoЕл. фаровеОсобености : 4 броя НОВИ гуми - сложени преди 2 месеца4 броя НОВИ говорители - сложени преди 1 месец /Helix Dark Blue/НОВО радио - сложено преди 1 месец /Sony Xplod/Гражданска и каско на 7000 лв до началото на 2010та /това дава право недай си боже при авария за оправяне в оторизиран сервиз/ Данък - платенЗабележки : Външен вид Смятам, че колата съм я поддържал коректно и при най-малкото нещо съм я карал на чичо доктор да се оправи Карана е с масло Селениа и всяка 1 част по нея, която съм сменял е оригинална Масло не харчи, не пуши и ... абе само драскотините са и косур Масла и филтри са сменени преди 4 хиляди километра, освен горивния филтър - него преди зимата Цена - 4999 леваЗа връзка - 0883 30 59 52Който има желание - качва се и кара Знам, че все някой ще ме пита за бартер, за това ще го спестя - Само за Алфа 147 1.9 ЖТД 16В М-джет
    Прикачени файлове
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Опа ... а тук има снимки от вчера :Phttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=45325&postdays=0&postorder=asc&sta rt=0
    Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Кратка груба сметка : Спестявате :Регистрация : 300Аларма : 140Гражданска : 300Каско : 400Гуми : 400Музика : 400 Смяна консумативи : 250 Теглим чертата и - 2190 лв. сваляме от цената, за да получим минимума, което трябва да направим по един автомобил нов внос, за да го караме безопасно, сигурно и приятно ... и какво се получава - и мойта колица слиза на ценичката под 3000 лева ...Послепис : Забравих и 16-те лева, които спестявате от платения данък
      Fiat Forum Bulgaria

Коментар

манов

лелееее какви математици си имаме във форума,а ако сметнеш и сумата за клима,абс,хидравлика,запалка и така нататък колата е без пари плащаш си само екстрите нали?Стига хитрини всяка кола във форума има гуми,джанти,застраховки,винетки и т.н.Аиде остани си с здраве и успех с продажбата.
        http://s5.bg.bitefight.org/c.php?uid=108022

Коментар

Re: манов

manov1 написа:
          лелееее какви математици си имаме във форума,а ако сметнеш и сумата за клима,абс,хидравлика,запалка и така нататък колата е без пари плащаш си само екстрите нали?Стига хитрини всяка кола във форума има гуми,джанти,застраховки,винетки и т.н.Аиде остани си с здраве и успех с продажбата.
          Хъъъъ ... брадърчето ми ... май не си прочел като хората ... гумите са на 2000 км, музиката е сложена преди месец Другото, ако не си забелязал съм писал, че са неща необходими за една кола НОВ ВНОС да се кара сигурно и безаварийно !Да не говорим, че едно 80 % от тези, които пишат, че има гражданска и каско са на вноски и си ги плащат на 3 месеца, за да не се набутат някой лев ...Накрая аз излезнах хитреца, но както и да е ... Да не говорим даже, че който вземе колата ще му дам и комплект консумативи, което не съм упоменал, но ... аз излязох хитреца ... Абе хората са си казали - направи добро изяж ... и Покрай сухото гори и суровото ....И все пак благодаря за ... ъъъ ... да го кажем забележката ?!?!?!?
          Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Re: манов

manov1 написа:
            Все ще се намери някой дървен философ да коментира Тези неща които е описал ичкин,се правят винаги когато си купиш кола нов внос .... ко ли да обяснявам По темата.Колата е много запазена и много красива,успех с продажбата !
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

ква е тази гражданска 300 лева е колега и регистрация 300 лева
              Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

bboyd написа:
                за другите неща да не говорим, много са ми чудни такива хора, дошли в фиат форума, за фиати да лъжат. От много прехвалване, дане не пише с какъв мотор е
                Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

bboyd - не ме карай да ти сканирам гражданската - в Бул Инс е ... а в регистрацията се включва 190 лева екотакса ... Капиш ?!?!?!?!?!?reter - нищо не разбрах брато, но ако искаш да ми кажеш това, което си мисля - ела ми го кажи в очите ...
                  Fiat Forum Bulgaria

Коментар

по принцип не искам да се меся но изказвам собствено мнение колата когато е регистирана стар внос не е предимство поне това показва дългогодишния ми опит като търговец Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Коментар

remixer написа:
                      по принцип не искам да се меся но изказвам собствено мнение колата когато е регистирана стар внос не е предимство поне това показва дългогодишния ми опит като търговец Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                      Благодаря за професионалното мнение И аз така смятах, за това преди 1.5 годинка взех тази нов внос и си играх със всичките му щуротии ... просто съм упоменал защо цената е такава - че и нов внос ще ви стъпи на същите пари, дори и нагоре ... И за това сега си търся кола от България ... разни хора, разни идеали, разни мнения ... ако намеря читава кола и нов внос ще я взема ... това не ми е проблем въпроса е, че приоритет ми е ако си е регистрирана :P На тази не смятам да и сваля цената поради простата причина, че ако я продам за 3000 ... къде е смисъла ... след като съм си я глезил ... по добре да си ръждясва пред нас .... и тук таме да си бръмча и с нея ... да си я гледам ... пък все ще потрябва ... Който иска ... да си купува каквото иска ... не задължавам никого с нищо
                      Fiat Forum Bulgaria

Коментар

reter написа:
                        bboyd написа:
                        за другите неща да не говорим, много са ми чудни такива хора, дошли в фиат форума, за фиати да лъжат. От много прехвалване, дане не пише с какъв мотор е
                        То си пише с какъв мотор е,ама кой да чете
                        Мотор - 1910 Дизел
                        П.П Да се счита за up
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

не казвам че колата от бг е по лоша от кола внос казвам че хората гледат да дадат колкото се може по малко пари и не се интересуват че е сменено това и онова иначе... Който иска ... да си купува каквото иска ... не задължавам никого с нищо Wink

Коментар

Именно ... и аз за тва го споменавам П.С. т’ва е ъп-ченце
                            Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ъ-ъ-ъ-ъ-ъпппппп
                              Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Working...
                              X