Продавам Fiat Bravo 2.0 20V HGT3000 ЛВ.Дата на производство август 1997 г.Тип двигател БензиновМощност (к.с.) 147 к.с.Скоростна кутия РъчнаКатегория ХечбекПробег 180000 кмЦвят Tъмно синОсобености:2(3) ВратиABSAirbagАлармаЕл. ОгледалаЕл. СтъклаЗастраховкаИмобилайзерКлиматикЛети джантиМеталикС право на дан.к-тСерво управлениеСтерео уредбаХалогенни фаровеЦентр. заключванеДопълнителна информация:Напълно обслужена!Сменени са всички консумативи на двигателя!Забележки само по боята на дясната врата !Приемам бартер само за Браво JTD105
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам BRAVO 2.0 20V Цена:3000 ПРОДАДЕНО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
днес догледах една обява в нет-а бартер за едно ЖТД ама чесно казано не ме кефи много .... (като състояние на колата)на моята колоца нищо и няма ,въпроса е че много километри навъртам на ден с нея и ми излиза адски скъпо ... сега сам я оставил в автокъщата на братчеда и сам взел една от неговите дизеларки и значително се оправих с парите .... и то само за период от 2 седмици .... доволен сам от ЖТД-то и затова искам да сменя мойта бегачка за нещо не чак толко бързно но пък за сметка на това по икономичноAUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
ivan_dice написа:днес догледах една обява в нет-а бартер за едно ЖТД ама чесно казано не ме кефи много .... (като състояние на колата)на моята колоца нищо и няма ,въпроса е че много километри навъртам на ден с нея и ми излиза адски скъпо ... сега сам я оставил в автокъщата на братчеда и сам взел една от неговите дизеларки и значително се оправих с парите .... и то само за период от 2 седмици .... доволен сам от ЖТД-то и затова искам да сменя мойта бегачка за нещо не чак толко бързно но пък за сметка на това по икономично
Коментар
-
колеги вече съм решил да я продавам връщане назад няма !!! това е .... чесно казано ми мина бързо мерака на винтилка .... ако се намери някой да даде някакви 3000лв. за моята калинка имам още някакви пари заделени на страна и отивам и почвам да гледам JTD-та относно въпроса с газ-та ...... на баща ми бравото е на газ .... няма да ви казвам колко много проблеми има тая кола с тая газова уредба ... испарител .... инжекцион... сеца .... глъхне (чат-пат).... абе мърлява работа ..... просто ГАЗ и МЕТАН ... изобщо не ги обмислям като вариант !AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
ivan_dice написа:относно въпроса с газ-та ...... на баща ми бравото е на газ .... няма да ви казвам колко много проблеми има тая кола с тая газова уредба ... испарител .... инжекцион... сеца .... глъхне (чат-пат).... абе мърлява работа ..... просто ГАЗ и МЕТАН ... изобщо не ги обмислям като вариант !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар