Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам BRAVO 2.0 20V Цена:3000 ПРОДАДЕНО

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам BRAVO 2.0 20V Цена:3000 ПРОДАДЕНО

Продавам Fiat Bravo 2.0 20V HGT3000 ЛВ.Дата на производство август 1997 г.Тип двигател БензиновМощност (к.с.) 147 к.с.Скоростна кутия РъчнаКатегория ХечбекПробег 180000 кмЦвят Tъмно синОсобености:2(3) ВратиABSAirbagАлармаЕл. ОгледалаЕл. СтъклаЗастраховкаИмобилайзерКлиматикЛети джантиМеталикС право на дан.к-тСерво управлениеСтерео уредбаХалогенни фаровеЦентр. заключванеДопълнителна информация:Напълно обслужена!Сменени са всички консумативи на двигателя!Забележки само по боята на дясната врата !Приемам бартер само за Браво JTD105
    Прикачени файлове
    AUDI 1.8 20V TURBO
    ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Айде на фиатката .......... не се блъскайте ..... моля моля ..... кой разбира тук се спира ....
    AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

Хубаво е бравото. За тея пари си е направо подарък.

Коментар

да .... така си е. Жалко само че няма желаещи да го купят.
        AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

айде колеги не се стеснявайте .... колата си заслужава .... пък и на тея пари на който я давам в това състояние надали ще намерите друга такава
          AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

Много ми подбиваш цената колега :D Има ли му нещо на бравото?

Коментар

R1d3r написа:
              Много ми подбиваш цената колега :D Има ли му нещо на бравото?
              Едва ли. Колегата си продава колата вече 2 месеца, сигурно. Явно му трябват пари.
              NOW: ???
              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Колега защо предлагат бартер за JTD
                преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

И на мене ми е интересно колега интересува ли те браво SX 1.2 2000 година ? или си намираш дизел на тънкаш

Коментар

днес догледах една обява в нет-а бартер за едно ЖТД ама чесно казано не ме кефи много .... (като състояние на колата)на моята колоца нищо и няма ,въпроса е че много километри навъртам на ден с нея и ми излиза адски скъпо ... сега сам я оставил в автокъщата на братчеда и сам взел една от неговите дизеларки и значително се оправих с парите .... и то само за период от 2 седмици .... доволен сам от ЖТД-то и затова искам да сменя мойта бегачка за нещо не чак толко бързно но пък за сметка на това по икономично
                    AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

ivan_dice написа:
                      днес догледах една обява в нет-а бартер за едно ЖТД ама чесно казано не ме кефи много .... (като състояние на колата)на моята колоца нищо и няма ,въпроса е че много километри навъртам на ден с нея и ми излиза адски скъпо ... сега сам я оставил в автокъщата на братчеда и сам взел една от неговите дизеларки и значително се оправих с парите .... и то само за период от 2 седмици .... доволен сам от ЖТД-то и затова искам да сменя мойта бегачка за нещо не чак толко бързно но пък за сметка на това по икономично
                      Мислил ли си да пробваш с една газова уредбичка... верно много хора са против газта ама аз сложих и не се оправих с парите пак давам същите пари ама карам 2 пъти повече от преди буквално не слизам от мойто Браво... Газ/Дизел разликата в парите за гориво почти няма ако ти гори 13 бенз ше ти гори 15 газ.Ти предполагам си го премислил и тоя вариант ама го премисли пак защото колата ти наистина е хубава знаеш си и дереджето и според мен по-добре ше ти стане така.Успех в продажбата все пак колега

Коментар

колеги вече съм решил да я продавам връщане назад няма !!! това е .... чесно казано ми мина бързо мерака на винтилка .... ако се намери някой да даде някакви 3000лв. за моята калинка имам още някакви пари заделени на страна и отивам и почвам да гледам JTD-та относно въпроса с газ-та ...... на баща ми бравото е на газ .... няма да ви казвам колко много проблеми има тая кола с тая газова уредба ... испарител .... инжекцион... сеца .... глъхне (чат-пат).... абе мърлява работа ..... просто ГАЗ и МЕТАН ... изобщо не ги обмислям като вариант !
                        AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

Искам и аз по бърза колаааа Yellow_Flash_Colorz_PDT_32

Коментар

Ivaila написа:
                            Искам и аз по бърза колаааа Yellow_Flash_Colorz_PDT_32
                            Еми взимай я
                            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

ivan_dice написа:
                              относно въпроса с газ-та ...... на баща ми бравото е на газ .... няма да ви казвам колко много проблеми има тая кола с тая газова уредба ... испарител .... инжекцион... сеца .... глъхне (чат-пат).... абе мърлява работа ..... просто ГАЗ и МЕТАН ... изобщо не ги обмислям като вариант !
                              Калпави майстори.Все пак успех с продажбата.

Коментар

Working...
                              X