Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Брава 1,8 16v 113hp 1996
Collapse
X
-
Да , знам че е криза и хората искат евтини коли , ама аз нали си казах че коментара на цената е напълно възможен , пък и колицата си е добра , виж дори не съм я пудрил за снимките , единия колега беше казал че е малко стара година , вярно не е 2000 или 1999 или нещо такова , ама пък си върви , а пак и аз този уикенд ще я предглеждам изцяло и ще съм сигурен какви пари си заслужава , но като гледам другите спрямо дизелите ми е висока цената , ама пак имам АГУ ,абе здраве да е като не , ще си я карамPetrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
-
skyline написа:Да , знам че е криза и хората искат евтини коли , ама аз нали си казах че коментара на цената е напълно възможен , пък и колицата си е добра , виж дори не съм я пудрил за снимките , единия колега беше казал че е малко стара година , вярно не е 2000 или 1999 или нещо такова , ама пък си върви , а пак и аз този уикенд ще я предглеждам изцяло и ще съм сигурен какви пари си заслужава , но като гледам другите спрямо дизелите ми е висока цената , ама пак имам АГУ ,абе здраве да е като не , ще си я карамАлфа 156 2.4 JTD 20 V 175 кс
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар