Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Пежо 807 отлично

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Пежо 807 отлично

Дата на производство : 2003гТип двигател : ДизеловКонски сили : 136Скоростна кутия : РъчнаКатегория : ВанПробег : 130000км (доколкото съм информиран са реални)Цвят : Тъмно синЕКСТРИ : 4(5) врати ; АБС ; Аербег ; Автопилот ; Аларма ; Бордови комп. ; Ел.Огледала ; Ел.Стъкла ; Застраховка ; Климатик ; Климатроник ; Серво управление ; Стерео уредба ; Халогенни фарове ; Централно заключване ... Напълно обслужен , нови летни гуми , наистина в отлично състояние много е пазен , гсм-система и много др екстри!Допълнителна информация : Колата е на познат причината да я продава е разнообразие иска нещо друго пак миниван или джип най-вероятно пак Дизел...Склонен е да мисли и за бартери , скоро ще има повече уточнения ...При сериозна заинтерисованост номер 0898300505 Цената му е 13 555лв за договоряне на място с човека
    Прикачени файлове
    same shit different day

ЪП
    same shit different day

Коментар

Няма зарибени на миниваните или няма кеш в кризата
      same shit different day

Коментар

Има зарибени Колата е прекрасна!Но
        Лети Световната икономическа криза над Америка, поглежда надолу и си казва: "Ооо, добре съм се справила!". Отива към Европа, поглежда Англия, Франция, Германия и се поздравява: "И тук добре съм се справила!". Минава над България и възкликва: "Ха, тук са се справили и без мен!?"

Коментар

Working...
        X