За жалост дойде време да се разделя с колата си поради увеличаващата се липса на пари... Старал съм се да я поддържам максимално според джоба си..Карам я вече 2 години и 4месеца.Ето я и нея:Марка: Fiat Модел: Bravo Двигател: 1.9 ТД100 Тип двигател: Дизелов Мощност (к.с.): 100 к.с. Скоростна кутия: Ръчна Категория: Хечбек Пробег: 158000 кмДата на първа регистрация: 10.06.1998 г. Цвят: БялОсобености: 2(3) ВратиЕл. СтъклаЗастраховкаИмобилайзерКлиматикМеталикСерво управлениеСтерео уредбаЦентр. заключване Ето и допънителна информация: Сменено- ремъци и ролки(следваща смяна след 43000км), филтри- клима, горивен, маслен, масла- на двг след 8к км следваща, на хидравлика, на скорости, хидр. рейка и помпа сменях преди 20к км, съединител- комплект нови дискове лагер(Валео) и жило, носачи, накладки, дискове. Нов термостат на Бер. От всяка течност колкото налееш-толкова вадиш.На двигателя за 60000км още не съм долял и капка. Климатика работи безупречно и няма никакви течове. Нови бендикс и втулки на стартера, нови лагери на алтернатора. Платено за 2009- данък, ГО, преглед. 3200лв е цената с теглича, джантите еленов рог 15’, СД-то и спортните пружини. 2700лв е цената с джантите 14" оригинални от Типо, без СД-то, без теглича, без пружините.Снимки има в гаража,и тук още повече: http://www.gosho777.snimka.bg/album....0&pid=10697382 На последните снимки колата е във вида си за 2700лвВъзможен е коментар на цената на място, също е възможен и бартер за по евтина кола.....Контакти с мен:Тук в темата чрез ЛС намирам се в град Габрово и град Севлиево(там работя) на тел 0887008492 и 0895822244 на e-mail gosho_777@abv.bg скайп: gosho_777 Поздрави и лек ден.... :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво ТД100 '98
Collapse
X
-
Re: Браво ТД100 ’98
Adrenallin написа:Добре гледана кола изглежда колега,един ЪП от мен за хубавата колица и да те питам има ли опция за отделно продаване на джантите тия с еленовите рога?Bravo TD100 98'- това в Гаража
Brava TD100 96'- Мир на праха и...
Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар