Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Пунто МК1 1,1 97 год. Продадена

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Пунто МК1 1,1 97 год. Продадена

Пунтото е 1,1 55 к.с. и го имам от 1 месец. Колата е карана в България от мой личен приятел и е поддържана както си му е реда.Преди месец направихме бартер за Бравото на баща ми (баща ми си купи по голяма кола каквато искаше)и стана така че хубавото пунто дойде при мен. Историята на колата ми е изцяло извесна и сега ще изброя основните моменти :Съединител нов (Valeo)-сменен преди 10 000 км. (2008 год.)сменени ремък и ролка , накладки предни и задни, филтри и там каквото се сменя като си купите втора ръка кола . Последното което е сменено преди 2 месеца са лагери на задните носачи.Друго по ходова част са тампони на предните носачи (2008 год.)Колата е с 4 Нови гуми макар и зимни са си нови.Все пак след 2 месеца ще се замисляме за зимата Летните останаха при стария собственик на колата . Климатик и хидравлика няма. Стандартно е обурудвана с ел. стъкла и централно . Колата е с 3 врати. пробег -142 800 км. За разход съм сигурен че извънградско гори около 4,5 л/100 км. Защото съм я карал и сме я засичали. За града не съм много сигурен дали няма да излъжа понеже съм минал около 100 км. ама е около 7-8 л./100 км. Добавям и снимки . За цена не съм сигурен какво точно да искам ама все пак да кажа - 2500 лв. . Тел. 0889 786556 или на л.с.
    Прикачени файлове
    не подценявайте италианските коли
    Tipo 1.6 (149.C2.046)

up
    Tipo 1.6 (149.C2.046)

Коментар

up - ко му има на пунтото скъпичко ли ви се вижда . Ако е така нека коментираме
      Tipo 1.6 (149.C2.046)

Коментар

up
        Tipo 1.6 (149.C2.046)

Коментар

Нова цена 2300 лв.
          Tipo 1.6 (149.C2.046)

Коментар

Добро е колега ,но сегае криза и е слаб пазара, не се безпокой за всеки влак има пътници! Успех
            Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
            Втората......пак същата!
            (_-_)______////_______(_-_)
            Punto75-Вече на жената!
            Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

Мерси колега, поне някой да се сети да каже две благи думи. А за кризата си е така трудно е за повечето. А те тия дето си имат пари не се интересуват от такава кола.
              Tipo 1.6 (149.C2.046)

Коментар

супер е пунтака Щом е толкова запазен му дръж цената , че иначе става нещо като подарък успехи
                Grande Punto 1.3 75 hp
                Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Да така е , напоследък колите взеха да стават подаръци ама какво да се прави то с тая пуста криза не само, че не се търсят коли ама и всеки гледа да се оттърве от колата само и само някой лев ....ако е закъсал нещо . Ам ще чакам все пак и за 1500 лв. да си купите такова и колкото и да е ефтина за поддръжка тая кола тя пак ще иде на моята цена докато се стегне така, че ...нали ефтиното винаги излиза скъпо накрая .
                  Tipo 1.6 (149.C2.046)

Коментар

kalin555 написа:
                    up - ко му има на пунтото скъпичко ли ви се вижда . Ако е така нека коментираме
                    Колега, преди две седмици си продадох Пунтото.Дизелово! с доста повече екстри - ЕЛХ, с каско платено и то на 100% с лети джанти и зимни гуми и т.н. и т.н. за 2200 + пълен резервоар с нафта - такъв беше пазарлъка И аз сметнах, че само от чистото обслужване - всички масла ремъци и подобия, каско, аларма, касетофон - неща, които са задължителни при покупка на нов внос, то все едно го давам за около 1200лв. Факт, но е така. Същевременно най-евтиния нов внос с тези екстри беше 2300лв.Просто това е цената на тази кола, останалото е надежда за печалба.Това е и ясно на всички, че вкараните пари са си за поддръжката. Някой се стреми да си ги "избие" и си мисли, че като е вкарал ХХХ лв, то цената автоматично скача с тези пари. Да, да ама не.Ал лично не виждам как това ще отиде за повече пари!Въздържам се от коментари, но все пак си писал, че приемаш такива.Успех.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Е да то всички са наясно че пари наляти в кола не се връщат (освен ако не си я караш). Но исках с това което писах да кажа, че много хора си мислят че купувайки си кола за 1500 лв. са я купили ефтино. Другото погрешно мнение е че кола нов внос е по- добре отколкото кола карана тук. Идеята е че тя тука се била разбита от дупки и т.н. Е да ама на практика не е така. Колкото и кофти кола да си купи и колкото и да не му на купувача той все нещо е пооправил само и само да се движи. Докато отвън кола след ремонт не идва. Външния вид в много случаи е измама както и малкото годинки. Баща ми за 2 год. смени 3 коли по тая логика и се убеди в това и аз самия разбира се. Преди това 7 год. кара типо 1.6 двувалка без никакви грижи и след едно пребоядисване аз го карам и сега и мисля и занапред да си го карам . Та наскоро си купи кола от България карана обслужена и най после миряса. За мен лично нов внос - никога вече. А за коментари да- приемам коментари не се засягам и тем подобни стига дискусията да е коректна и културна. Това е форум все пак не битак. Поздрави !
                      Tipo 1.6 (149.C2.046)

Коментар

up
                        Tipo 1.6 (149.C2.046)

Коментар

Продава ли се още . Коментар по цената
                          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Пунтото го капарираха в неделя. Просто не ми е оставало време ( бях на път служебно )да вляза във форума и да пиша.За всички които ги интересува крайната цена беше 2200 лв. което за момента ми се вижда идеално. Мога да споделя интересна случка около продажбата. За първи път виждам купувач да напълни резервоара догоре да минем 100км. и да долеем пак само за види колко гори колата. Е на мен това ми се случи пунтака гори 4.5 / 100 км . при каране 90-100-110 км/ ч . Така или инъче колата е продадена .
                            Tipo 1.6 (149.C2.046)

Коментар

Working...
                            X