Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo 1.2 16v Климатроник

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Bravo 1.2 16v Климатроник

Цена:3300лв. GSM: 0887 23 89 56 Дата на производство - август 2000 г.Тип двигател - БензиновМощност (к.с.) - 82 к.с.Скоростна кутия - РъчнаКатегория -ХечбекПробег - 123889кмЦвят -Тъмно син мет.Особености:2(3) Врати, ABS, Airbag, Аларма, Бартер, Бордови компютър, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Имобилайзер, Климатроник, Лети джанти, Металик, Сервизна книжка, Серво управление, Стерео уредба, Халогенни фарове, Центр. заключванеДопълнителна информация:Работещ Климатроник. Новото табло(2 Airbag) Изпълнение GT. Напълно обслужена. Много Добро Състояние. Лети Джанти 1955515’ ; Много Икономичен мотор- 7. 5-8. 5-Градско; Извънградско- 5. 0-5. 5;
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1.2 16v

Fiat Bravo 1.2 16v

Коментар

Fiat Bravo 1.2 16v

Коментар

Чудесен мотор! Препоръчително за жена и въобще човек с по-меко каране. Само за разхода не мога да се съглася, ако се кара от мъж, но все пак аз съм в София, а ти си в Русе. А също така или темп. датчик е заминал, или термостат, а може някъде запишване да има. Не е нормално да седи стрелката там. Категоричен съм в това, а в подписа е ясно защо. Също така цената е отлична за тази година и състояние, според снимките, които видно са обработвани. Запазена кола, изглежда гледана. Успех в продажбата! Ако всичко е наред под капака, едва ли някой ще съжалява.
        NOW: ???
        Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
        Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

бахти то на снимките не лачена ми незнам каква изглежда

Коментар

svetkos_ написа:
            Само за разхода не мога да се съглася, ако се кара от мъж, но все пак аз съм в София, а ти си в Русе.
            Аз съм склонен да повярвам за такъв разход. Докато карах колата на бензин ми е давал почти идентичен разход - 7.5 до 8.5 в София, но без пикови задръствания и не малко нощно каране. Което предполагам се равнява на нормално градско в Русе. Извънградско при каране в ограничения 5.5 се хваща преспокойно.А колата наистина изглежда супер

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Ако го дадеш за без пари ще ти откъсна главата !Нищо ,че не се познаваме :D

Коментар

Working...
              X