Humppa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ланча Либра 1.8 16V 131 к.с-много добра 7500лв.
Collapse
X
-
alvanovo написа:ivan anachkov написа:оп...... цената не пада......дори мила да я вдигна след кризата
Коментар
-
Колата ти е хубава и си личи че е поддържана ! За тези екстри мисля че една цена от 7к не е чак толкова висока Успех с продажбата :PAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Re: Либра
tronn написа:Километрите ме смущават.Произведена 1999г. на 41 000км?
Коментар
-
u_bo
Re: Либра
ivan anachkov написа:tronn написа:Километрите ме смущават.Произведена 1999г. на 41 000км?
Коментар
-
единствения вариант километрите да са реални е ти да си първи собственик и да не лъжеш ако колата е внос забрави ги тия 40 000 км ако е на 40 000 няма да стигне да тук хубавите коли на истински километри си ги продават на италиянци ако колата е от там и ги дават на такива цени че не може да се пипне + това е с гаранцияказвам го от опит мисля си че е врътнат километража още от там видя ли са че е читава колата и са я обработили
Коментар
-
На много коли се връщат километрите в Бг.По тази тема спор няма,но неможе да говорим за километрите на кола която даже не сме виждали.Колкото и невероятно да звучи може и да са реални.Пример:На плаца имам Опел Агила на 10000км.Купих я леко ударена отпред от Опел автокъща,била им е служебна.Това значи ли че съм и върнал километрите?!?Вчера едни сънародници ме убеждаваха че ако я купят ще трябва да я направят на около 80-90к км за да им повярва някой в БългарияСтига сте спамили в темата на колегата,като пишете подобни глупости свръщате хората от колата и ги подтиквате да се метнат на някоя кошница от горубляне карана от доктор или поп Колега,сори за спама и успех с продажбата на тая убавица!Поздрави,ЖороFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
u_bo
_жоро_ написа:На много коли се връщат километрите в Бг.По тази тема спор няма,но неможе да говорим за километрите на кола която даже не сме виждали.Колкото и невероятно да звучи може и да са реални.Пример:На плаца имам Опел Агила на 10000км.Купих я леко ударена отпред от Опел автокъща,била им е служебна.Това значи ли че съм и върнал километрите?!?Вчера едни сънародници ме убеждаваха че ако я купят ще трябва да я направят на около 80-90к км за да им повярва някой в БългарияСтига сте спамили в темата на колегата,като пишете подобни глупости свръщате хората от колата и ги подтиквате да се метнат на някоя кошница от горубляне карана от доктор или поп Колега,сори за спама и успех с продажбата на тая убавица!Поздрави,Жоро
Коментар
-
ХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААААААААААААА
u_bo написа:_жоро_ написа:На много коли се връщат километрите в Бг.По тази тема спор няма,но неможе да говорим за километрите на кола която даже не сме виждали.Колкото и невероятно да звучи може и да са реални.Пример:На плаца имам Опел Агила на 10000км.Купих я леко ударена отпред от Опел автокъща,била им е служебна.Това значи ли че съм и върнал километрите?!?Вчера едни сънародници ме убеждаваха че ако я купят ще трябва да я направят на около 80-90к км за да им повярва някой в БългарияСтига сте спамили в темата на колегата,като пишете подобни глупости свръщате хората от колата и ги подтиквате да се метнат на някоя кошница от горубляне карана от доктор или поп Колега,сори за спама и успех с продажбата на тая убавица!Поздрави,Жоро
Коментар
-
най-добрата и сигурна проверка си остава прегледа на колата- ако на тази либра носачите, накрайниците, термостата, амортисьорите са оригиналните, очевидно е на тези км. дори всички ролки и ремъци трябва да са оригиналните от завода със знака там в триъгълника и с щампа с годината на производство /на моето браво махнах оригиналните ролки на алтернатор и климатик на 150 000 км с щампа 97 год, е поразбити бяха, но на оригиналните части 40-50 000 км хич не им пречат и са като нови/, мисля, че по -сигурен метод от това няма. всичко останало се фабрикува.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар